skip to Main Content

Industrie en Energie

Troostwijk beschikt over ruime ervaring binnen de industrie- en energiesector. Door eindgebruikers of het intermediair, worden wij regelmatig als sparringpartner gevraagd om hen te ondersteunen bij het beantwoorden van diverse waarderingsvraagstukken.

Gemeente en overheid

Al decennialang is Troostwijk een vertrouwde en strategische partner voor een groot aantal overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies en waterschappen.

MKB-ondernemingen

Van alle Nederlandse bedrijven behoort 99 procent tot de categorie midden- en kleinbedrijf. Al vele jaren is Troostwijk de adviseur voor de MKB-ondernemer.

Handel en Logistiek

Troostwijk heeft ruime ervaring en beschikt over brede kennis binnen de sector Handel en Logistiek. Van (internationale) groothandels, transportondernemingen en overslagbedrijven tot aan retail-organisaties, onze vakspecialisten zijn ermee bekend.

Financieel en Vastgoed

Van alle vastgoedbeleggingen in Nederland heeft het grootste deel betrekking op commercieel vastgoed. Onze vaste opdrachtgevers voorzien wij regelmatig van data en rapportages voor balans- en financieringsdoeleinden.

Bank en Belegger

Banken en beleggers in Nederland zijn al jaren vaste klanten van Troostwijk. Dagelijks geven wij uiteenlopende adviezen en stellen wij rapportages op voor balans- of financieringsdoeleinden.

Zorg & Welzijn

Troostwijk heeft ruime ervaring in het taxeren van ziekenhuizen en zorginstellingen. Zo zijn wij al jarenlang de huistaxateur van alle academische ziekenhuizen. Maar ook bij regionale ziekenhuizen en lokale zorginstellingen komen wij regelmatig over de vloer.

Vereniging van Eigenaren

Al jarenlang voert Troostwijk taxaties uit en geven wij adviezen aan particulieren VvE’s, VvE-beheerders en het intermediair. Hierdoor heeft Troostwijk veel ervaring met het creëren van een passende VvE-taxatieoplossing.

Woning- en monumenteigenaren

Troostwijk is al jaren gespecialiseerd in het waarderen van bijzondere opstallen, zoals grachtenpanden, woonboerderijen, landgoederen, monumentaal erfgoed en exclusieve woningen.

Back To Top
×Close search
Zoeken