skip to Main Content

Jaarindexcijfers 2024

0
Bedr. inventaris
0
Bedr. gebouw/kantoor
0
Woningbouw

Over de index

Speciaal voor de verzekeringsbranche heeft Troostwijk jaarindexcijfers en kwartaalindexcijfers ontwikkeld. Bij de bepaling van de indexcijfers maakt zij gebruik van verschillende informatiekanalen en bronnen. Daaruit wordt een gemiddeld jaarindexcijfer verkregen. De indexcijfers zijn algemene cijfers en niet gerelateerd aan een specifiek type vastgoed of een specifieke branche. Troostwijk publiceert de indexen sinds 2002.

Index nieuwsbrief

Ontvang gratis de Troostwijk index nieuwsbrief met elk jaar de nieuwste jaarindexcijfers. Voordat u de cijfers ontvangt dient u wel eenmalig een formulier in te vullen, waarin u aangeeft dat u gebruik wil maken van deze dienst.

Voordelen Index nieuwsbrief
  • U ontvangt de nieuwste indexcijfers ruim voor de officiële publicatiedatum.
  • Na het invullen van het formulier is bronvermelding niet meer verplicht.

Jaarindexcijfers

Jaar Bedr. inventaris Bedr. gebouwen/kantoren Woningbouw
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Gebruiksvoorwaarden

  • Wanneer u het formulier voor de Troostwijk Index niet heeft ingevuld is bronvermelding verplicht. Verveelvoudiging voor eigen gebruik of intern gebruik is wel toegestaan.
  • Bij de bepaling van de jaarindexcijfers maakt Troostwijk gebruik van verschillende informatiekanalen en bronnen. Daaruit wordt een gemiddeld indexcijfer verkregen.
  • De jaarindexcijfers die Troostwijk afgeeft, zijn algemene cijfers en niet gerelateerd aan een specifiek type vastgoed of een specifieke branche.
  • De inhoud van de website en de jaarindexcijfers zijn met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. Zo wordt inhoud regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd.
  • Troostwijk kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de website of de jaarindexcijfers.
  • Troostwijk kan in het bijzonder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website.
Back To Top
×Close search
Zoeken