skip to Main Content

Jaarindexcijfers 2023

0
Bedr. inventaris
0
Bedr. gebouw/kantoor
0
Woningbouw

Over de index

Om de ontwikkeling van verschillende grootheden ten opzichte van elkaar goed te kunnen vergelijken wordt vaak gebruik gemaakt van indexcijfers.

Speciaal voor de verzekeringsbranche heeft Troostwijk indexcijfers van bedrijfsinventaris, gebouwen en woningbouw ontwikkeld. Troostwijk publiceert de Troostwijk Index sinds 2002. Met deze indexcijfers kunt u de waardeontwikkelingen volgen.

Uit de recent onder de gebruikers van onze indexcijfers gehouden enquête is gebleken dat een groot aantal van de gebruikers toch behoefte heeft aan een meer frequente publicatie van de indexcijfers. Derhalve zal Troostwijk per heden naast de jaarindexcijfers ook weer kwartaalindexcijfers publiceren.

Troostwijk index nieuwsbrief

Ontvang gratis de Troostwijk index nieuwsbrief met elk jaar de nieuwste indexcijfers. Voordat u de cijfers ontvangt dient u wel eenmalig een formulier in te vullen, waarin u aangeeft dat u gebruik wil maken van deze dienst.

Voordelen Troostwijk Index

  • U ontvangt de nieuwste indexcijfers ruim voor de officiële publicatiedatum.
  • Na het invullen van het formulier is bronvermelding niet meer verplicht.

Jaarindexcijfers

Jaar Bedr. inventaris Bedr. gebouwen/kantoren Woningbouw
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Voorwaarden

Als u het formulier voor de Troostwijk Index niet heeft ingevuld is bronvermelding verplicht. Verveelvoudiging voor eigen gebruik of intern gebruik is wel toegestaan.

Bij de bepaling van de indexcijfers maakt Troostwijk gebruik van verschillende informatiekanalen en bronnen. Daaruit wordt een gemiddeld indexcijfer verkregen. De indexcijfers die Troostwijk afgeeft, zijn algemene cijfers en niet gerelateerd aan een specifiek type vastgoed of een specifieke branche.

De inhoud van de website en de indexcijfers zijn met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. Zo wordt inhoud regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd.

Troostwijk kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de website of de indexcijfers. Troostwijk kan in het bijzonder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website.

Troostwijk Index

Ontvang gratis de Troostwijk index nieuwsbrief met elk jaar de nieuwste cijfers. Voordat u de cijfers ontvangt dient u wel eenmalig het aanmeldformulier in te vullen waarin u aangeeft dat u gebruik wil maken van deze dienst.

Back To Top
×Close search
Zoeken