skip to Main Content

Troostwijk levert al meer dan 90 jaar vakmanschap op het gebied van het vaststellen van de waarde van objecten, installaties, vastgoed en ondernemingen. Met een unieke combinatie van diensten zijn wij bovendien één van de marktleiders op ons vakgebied in Nederland. Uit ons klanttevredenheidsonderzoek blijkt keer op keer dat zowel onze vaste, trouwe opdrachtgevers als onze nieuwe opdrachtgevers voor Troostwijk kiezen vanwege de deskundigheid en betrouwbaarheid waarmee wij onze opdrachten uitvoeren. En daar zijn wij meer dan trots op.

In onze gedragscode hebben wij niet alleen opgenomen hoe wij als organisatie omgaan met onze collega’s en onze omgeving, maar ook hoe daar in de praktijk vorm aan wordt gegeven. We besteden hier binnen Troostwijk veel aandacht aan en dat mag iedereen weten.

Missie en visie

Sinds het begin van onze onderneming in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus. Vanuit onze kantoren in Nederland, België en Italië werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan ons gezamenlijke doel: het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.

Missie

Onze missie is: Het mede zorg dragen voor de continuïteit van onze opdrachtgevers. Als vooraanstaande organisatie adviseren wij onze opdrachtgevers op aanwezige risico’s, bepalen de waarde van de zekerheden en lossen continuïteitsvraagstukken op. Zo brengen wij de waarde en alle risico’s voor de continuïteit van de organisaties van onze opdrachtgevers in kaart met passende en verantwoorde oplossingen. In ons streven naar het volbrengen van deze missie, houden we ons aan de richtlijnen die we hebben omschreven in onze Code of Conduct.

Visie

Onze visie is dat wij in welk advies of rapport dan ook, onze opdrachtgevers voorzien van de bouwstenen voor hun eigen besluiten. Dat kan een vastgoedadvies of taxatierapport zijn, maar ook het onderhandelingsresultaat van een schaderegeling. Onze opdrachtgevers zitten op de stoel waar de uiteindelijke beslissing wordt genomen en wij zitten graag op de leuning om hen te adviseren. Volgens ons de enige juiste plek voor een dienstverlener en betrouwbare partner, die van onschatbare meerwaarde zal zijn in het bieden van een eerlijke en gedegen totaaloplossing.

Kernwaarden

Troostwijk heeft in een viertal kernwaarden vastgelegd waar zij voor staat en wat zij verwacht van haar medewerkers. Deze kernwaarden zijn in alle gelederen van de organisatie terug te vinden en een belangrijk onderdeel van het meten van individuele prestaties binnen Troostwijk. De kernwaarden van Troostwijk zijn: ondernemend, doelgericht, passie en betrouwbaar.

Ondernemend

Ondernemend is iemand die in zijn werk de kansen ziet en benut, die werkt vanuit mogelijkheden en vernieuwing, iemand die hierbij lef toont, verantwoordelijkheid neemt en duidelijk is over wat wel en niet kan om tot een optimaal resultaat te komen voor zijn klant. Ondernemend is iemand die daarbij tevens het algemeen belang van Troostwijk bewaakt.

Doelgericht

Doelgericht is iemand die zijn werk efficiënt en effectief doet, die samenwerkt en zijn kennis deelt, vertelt wat zijn doel is en anderen hierin meeneemt, iemand die focus heeft in zijn werk en prioriteiten stelt. Doelgericht zijn betekent ook hulp vragen waar nodig of zaken ter discussie stellen. Doelgericht is zeker iemand die in zijn werk een optimaal resultaat bereikt voor de klant.

Passie

Passie Iemand die passie in zijn werk heeft, is iemand die passie heeft voor zijn klanten, die actief lid is van een team, die complimenten maakt en ook aanspreekt, die betrokken is en anderen betrokken houdt. Iemand met passie is iemand die meedenkt (en ook mee doet!) over hoe zaken slimmer en beter kunnen binnen Troostwijk. Passie in je werk betekent dat je liefde hebt voor je vak, dat je je kennis en vaardigheden up to date houdt en dat je je blijft ontwikkelen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar is iemand die herkenbaar deskundig is in zijn werk, iemand die bijvoorbeeld de relevante diploma’s, erkenningen of ervaring heeft. Betrouwbaar is iemand die zijn afspraken nakomt, die doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, iemand die integer is in zijn handelen. Betrouwbaar ben je zeker als je een relatie weet op te bouwen met je klant, als je een favoriete partner bent voor je klant.

 

Klik hier voor de hele Code of Conduct

Back To Top
×Close search
Zoeken