skip to Main Content

Samensmelting van kennis en innovatie

Troostwijk staat al decennialang aan de top van de markt voor waarderingen, schaderegelingen, risicobeoordelingen en research, waarbij het concern continuïteit biedt door risico’s onder controle te houden. De reputatie van Troostwijk als kennisautoriteit wordt vanaf 1 januari jongstleden versterkt door de Troostwijk Academy.

Voor die Academy wordt geput uit de kennis die het bedrijf in de afgelopen 90 jaar heeft vergaard om eigen medewerkers te trainen. Het vak van verzekeringstaxateur vereist immers praktijkervaring. Met de overname van Burghgraef van Tiel, een vooraanstaand bureau voor risico-inspecties, is de opleidingspoot aanzienlijk uitgebreid. Dit risicoinspectiebureau staat bekend om zijn opleidingen en traint sinds de oprichting in 2008 niet alleen intern personeel, maar ook medewerkers van toonaangevende makelaars, verzekeraars en tussenpersonen tot risico-inspecteurs. De opleiding tot Risicodeskundige, erkend door brancheorganisaties met PE-punten, is uniek in Nederland en wordt zelfs internationaal aangeboden. Daarnaast verzorgt het op maat gemaakte incompanytrainingen, waarbij het aanbod wordt afgestemd op de behoeften van de klant.

Groei van de Troostwijk Academy

Trainer Erik Prins: “Onze opleidingsactiviteiten bij Burghgraef van Tiel vormen een fundament voor de groei van de Troostwijk Academy, waar steeds meer businessunits zich bij aansluiten om kennis te delen. Niet alleen binnen onze organisatie, maar ook daarbuiten. Naast opleidingen voor risico-inspecteurs bieden we trainingen aan op het gebied van bedrijfsschade en aansprakelijkheid. En daarnaast is het trainingsaanbod voor onze eigen taxateurs ook opgenomen in de Academy. De Academy voegt alles wat relevant is voor schadeverzekeringen samen. Hiermee vergroten we niet alleen de expertise van onze eigen medewerkers, maar delen we deze kennis ook graag met internationale collega’s, partners en andere spelers in de verzekeringsmarkt.

Back To Top
×Close search
Zoeken