skip to Main Content

Troostwijk verwelkomt Jordy Kleemans als Directeur Taxaties & Advies

Troostwijk Taxaties – onderdeel van de Troostwijk Groep en Tinsa – heeft haar team onlangs versterkt met Jordy Kleemans als Directeur Taxaties & Advies. Hiermee is hij eindverantwoordelijk voor de afdelingen commerciële taxaties, research en vastgoedadvies.

Jordy Kleemans (41)

Jordy Kleemans (ir., MRE, MRICS) bekleedde de afgelopen 15 jaar meerdere vastgoedfuncties, onder andere bij Bouwinvest als Business Development Manager en Head of Data, Intelligence & Strategy (DIS) bij Savills. Daarnaast is hij als docent verbonden aan het Financieel Opleidingsinstituut (FOI).

Johan Drost, CEO Troostwijk

“Wij zijn verheugd Jordy te mogen verwelkomen bij Troostwijk. Met de uitgebreide ervaring, kennis en de energie van Jordy hebben wij een bevlogen professional aangetrokken. Met zijn komst zijn wij nog beter gepositioneerd om in te spelen op nieuwe kansen in de markt en tegelijkertijd te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze bestaande en nieuwe klanten.”

Achtergrondinformatie Troostwijk Groep

Troostwijk bestaat sinds 1930 en is marktleider in Nederland, België en Italië. Onze dienstverlening bestaat uit risicobeoordelingen, waarderingen, schaderegelingen, opleidingen en research. Dit is uniek in de wereld waarin wij actief zijn. Met ruim 90 jaar kunnen we gerust spreken over een schat aan ervaring. Ervaring in de meest brede zin van het woord. We zijn actief in alle branches en sectoren. We werken voor de overheid, semi-overheid en ngo’s. Voor de kleine zelfstandige ondernemer, middelgrote en grote ondernemingen.

Iedereen in staat stellen om met een zeker gevoel te ondernemen, dat is ons doel. Het doel van 300 gedreven professionals in binnen- en buitenland. Extra zekerheid bieden we sinds 2002 ook in de vorm van kwartaal- en jaarindexen. Deze indexen zijn inmiddels een begrip in de markt. Kortom, we doen er alles aan om onze klanten het zekere voor het onzekere te bieden.

Klik hier voor het personaliabericht.

Back To Top
×Close search
Zoeken