skip to Main Content

Troostwijk breidt expertisekorps verder uit

Het team van Troostwijk Expertises versterkt zich met de komst van Chris Dolstra en Huub Wassenaar. Beide heren beschikken over uitgebreide technische kennis en een verleden in de assurantiewereld. Komende maanden worden zij gefaseerd geïntroduceerd in de portefeuille van Troostwijk Expertises en bij de bedrijfsonderdelen die zich richten op risicobeoordelingen en waarderingen.

Chris Dolstra (40) is ooit begonnen als installatiemonteur en daarna doorgegroeid naar projectleider. Hierna heeft hij 3 jaar gewerkt bij een assurantietussenpersoon en heeft daar zijn WFT-schade diploma’s behaald. Inmiddels heeft hij bijna 20 jaar ervaring als sales engineer en technisch adviseur bij verschillende bedrijven. In deze functies heeft hij veel kennis opgedaan in o.a. de sectoren: power plants, clean rooms, ziekenhuizen, kantoorpanden, scheepvaart en petrochemische industrie.

Huub Wassenaar (56) is sinds 2017 actief als zelfstandig bouwmanager, gespecialiseerd in renovatie, transformatie, uitbreidingen en verduurzaming. Zijn ervaring strekt verder dan alleen de bouwsector. Hij heeft gedurende 10 jaar gewerkt in de makelaardij als makelaar en hypotheekadviseur bij intermediair Biemans B.V. in Oosterhout, gevolgd door 16 jaar bij Zwitserleven en Reaal in verschillende buitendienstfuncties.

blank

Bij Troostwijk worden Chris en Huub onderdeel van het multi-gedisciplineerd team. Dit team biedt ondersteuning en adviseert klanten bij het vaststellen en afwikkelen van bouwkundige, inhoud en bedrijfsschades. Ook worden zij onderdeel van het commerciële team, bestaande uit alle schade-experts en de sales organisatie van Troostwijk. In dat kader zullen zij in de komende periode bij de diverse netwerkpartijen worden geïntroduceerd. Klik hier voor een overzicht van het hele team.

Klik hier voor het gehele personaliabericht.

Back To Top
×Close search
Zoeken