skip to Main Content

Met onze RVM tool zien waar anderen kijken

Ai is een magisch woord voor veel mensen. Voor ons is het de basis voor een praktische tool voor verzekeraars, gevolmachtigden, tussenpersonen en organisaties die veel onroerend goed bezitten. We hebben die tool het Reinstatement Value Model (RVM) genoemd. RVM maakt het mogelijk om onroerend goed tot maximaal 2 miljoen euro met grote nauwkeurigheid te taxeren. De tool maakt het bovendien mogelijk om hele onroerend-portefeuilles in een keer te waarderen. 5.000, 10.000 of nog meer, het vormt geen enkel probleem. Dat is al bijzonder.

Onze RVM tool is echter uniek dankzij onze datasets die gebaseerd zijn op de jarenlange ervaring van onze taxateurs. Tel daarbij de toegankelijkheid en het overzichtelijke dashboard op en je hebt een krachtige tool in handen. Zeker in combinatie met software die geïntegreerd kan worden via API’s. Kortom, de ideale tool voor professionals die alles in een keer goed geregeld willen hebben. En niet alleen goed geregeld willen hebben, maar ook 100 procent zeker willen zijn van hun zaak.

Het zekere voor het onzekere

Onze eigen datasets zorgen ervoor dat wij afwijkingen bij een taxatie naar zowel beneden als naar boven in bijna alle gevallen direct kunnen verklaren. Mocht aanvullende informatie nodig zijn, dan doen onze eigen telefonische taxateurs een laatste check. Vaak is een telefoontje voldoende en soms is aanvullend fotomateriaal nodig. In uitzonderlijke gevallen sturen we een taxateur langs.

Een grote klant, van ons die onlangs 9.000 objecten heeft laten taxeren, omschreef het als volgt: ‘Met het Reinstatement Value Model zie je waar anderen kijken.’ Opmerkelijk noemt hij ook de nauwkeurigheid die alleen te verklaren is door de jarenlange en diepgaande kennis van Troostwijk. De perfecte combinatie tussen diepgaande kennis en vooruitstrevende technologie.

Meer weten over RVM?

Stuur mij dan een mail of neem telefonisch contact met mij op.

Back To Top
×Close search
Zoeken