skip to Main Content

Troostwijk blij met nieuwe opvolgers NLOI

Tien jaar na de start hebben de aandeelhouders van het Nederlands Onderzoeks Instituut (het NLOI) op 1 juli 2024 al hun aandelen verkocht aan Cindy Veerman BSc en René de Feijter BBe. Zij nemen samen de leiding over van Jaap Terhenne die als adviseur en ambassadeur aan het NLOI verbonden blijft. De twee kersverse directeuren zullen naast hun directiefunctie ook als onderzoeker blijven werken.

Jaap Terhenne, oprichter en voormalig directeur van het NLOI, licht de overname toe: “Het NLOI bevindt zich in zijn tiende levensjaar. Onderzoeker Cindy Veerman is begin 2023 aangetrokken als operationeel manager, terwijl René de Feijter vanaf de start in 2014 als onderzoeker verbonden is geweest aan het NLOI. Beiden hebben hun sporen inmiddels meer dan verdiend en geloven heilig in het grondbeginsel van het NLOI, te weten gelijkheid tussen alle partijen in het schadeproces. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een eigen deskundige en vanuit die visie staan wij dan ook gedupeerden bij in het onderzoeksproces na schade. Op die manier ontstaat de gelijkheid tussen alle partijen bij het vaststellen van de oorzaak en omstandigheden van een schade, de eventuele schuldvraag en het naleven van regels en afspraken rond de polisvoorwaarden en andere contracten.

Ik heb tien jaar lang de kar getrokken en samen met alle deskundigen die verbonden zijn aan het NLOI het bedrijf weten op te bouwen tot een gerespecteerde onderneming. Nu ik eraan toe ben om een stap terug te doen, ben ik heel blij dat Cindy en René alle aandelen willen overnemen en het bedrijf willen voortzetten, zodat de kerntaken van het NLOI zijn gewaarborgd. Ik blijf weliswaar zijdelings betrokken bij het NLOI, maar nadrukkelijk alleen als adviseur en ambassadeur. Hoewel, dat laatste is wellicht niet eens meer nodig nu steeds meer bedrijven, verzekeraars, schade-experts en makelaars doordrongen zijn van de noodzaak om een eigen deskundige in te schakelen.”

Klik hier voor het hele persbericht.

Back To Top
×Close search
Zoeken