skip to Main Content

Zeker weten

Je moet het niet denken, je moet het zeker weten

Trots, best wel een beetje. Trots op onze eigen Troostwijk Academy. Het is eigenlijk een logische ontwikkeling. Opleidingen en trainingen verzorgden we als Troostwijk Groep namelijk al vele jaren. Denk aan in company trainingen, opleidingen, individuele opleidingen en gastcolleges. En dit aanbod zal de komende tijd nog verder uitgebreid worden.

Met de komst van de Troostwijk Academy wordt alle kennis die we in huis hebben gebundeld. Daarmee krijgen professionals via één portal  – troostwijk.nl/academy – direct toegang tot ons opleidings- en trainingsaanbod.

24 januari ging de opleiding tot risicodeskundige van start met een twintigtal professionals uit het hele land. De opleiding wordt uiteraard verzorgd door onze ervaren trainers. Trainers die hun sporen hebben verdiend in de praktijk.

De opleiding wordt gegeven in een digitale omgeving. We hebben het dan over een blended learning omgeving. Deze omgeving maakt het mogelijk om zelf te bepalen waar en wanneer je de theorie wilt leren. Als cursist kun je dus zelf het leertempo bepalen.

Jezelf blijven ontwikkelen vinden we heel belangrijk. Ook voor onszelf. Binnen Troostwijk bieden wij onze medewerkers daarom de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen.

Je moet het niet denken, je moet het zeker weten. Ook met onze opleidingen altijd het zekere voor het onzekere.

Back To Top
×Close search
Zoeken