skip to Main Content

Troostwijk lanceert nieuwe Academy

Troostwijk, marktleider op het gebied van risicobeoordelingen, waarderingen, schaderegeling en opleidingen lanceert met trots de Troostwijk Academy. Troostwijk Academy start het nieuwe jaar met de opleiding tot Risicodeskundige en een uitgebreide training aansprakelijkheid. Beide programma’s worden verzorgd door ervaren professionals die veelal bij Troostwijk werkzaam zijn. Dat geldt ook voor de gastcolleges die Troostwijk geeft bij de UVA en de Hanze Hogeschool. Bovendien verzorgen onze specialisten een opleiding samen met Avans Hogeschool. Het aanbod van opleidingen en trainingen zal de komende tijd verder uitgebreid worden.

De opleiding tot Risicodeskundige wordt gegeven door de ervaren opleiders van Troostwijk Burghgraef van Tiel. Bij deze opleiding ligt de focus op het identificeren van risicofactoren. Factoren die niet altijd door de wetgeving worden herkend of benoemd. Dit alles met als doel risico’s te minimaliseren en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De opleiding wordt erkend door het NIVRE met 6 PE-punten voor zowel de afdeling RR als RE, en door de NVVK met 50 PE-punten.

In de training Aansprakelijkheid gaan onze docenten in op allerlei verschillende aansprakelijkheden. Welke risico’s op het gebied van aansprakelijkheid loop je zelf of waar mag je met je relatie over in gesprek gaan. De training wordt gegeven door een advocaat en een risicodeskundige, beiden met ruime ervaring in het aansprakelijkheidsrecht. De inhoud wordt zeer concreet gemaakt met een aantal sprekende voorbeelden.

Tijdens de training worden de onderwerpen grootzakelijke risico’s, nationaal georiënteerde MKB-risico’s en de risico’s voor de adviseur behandeld. Het gaat om nationaal georiënteerde bedrijven waarop Nederlands recht van toepassing is. Gedurende een dagdeel worden alle risico’s in relatie tot de werkgevers-, beroeps- en productaansprakelijkheid besproken. Ook de beroepsaansprakelijkheid van de tussenpersoon wordt behandeld.

Met de training aansprakelijkheid helpt de Troostwijk Academy tussenpersonen om hun functie beter te kunnen uitoefenen en te voldoen aan hun zorgplicht.

Inhoud van de opleiding Risicodeskundige

Gedurende 10 dagen, veelal van 10:00 uur tot 17:00 uur, worden de diverse bedrijfsmatige risico’s binnen verschillende vakgebieden behandeld. Praktijkvoorbeelden, ondersteund door beeldmateriaal, helpen deelnemers de risico’s te herkennen. De opleiding bestaat uit 18 modules met naslagwerk. Na succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een getuigschrift.

De investering voor de opleiding bedraagt € 6.500,- exclusief BTW per deelnemer. Modules kunnen ook afzonderlijk worden gevolgd. Incompany opleidingen behoren ook tot de mogelijkheid.

Inhoud van de training Aansprakelijkheid

De training wordt gedurende een dagdeel op een centrale locatie in Nederland met maximaal 20 deelnemers gegeven. Aan de orde komen onder andere zorgplicht, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en algemene aansprakelijkheid (contractueel en buitencontractueel)

De investering voor de training bedraagt € 495,- exclusief BTW per deelnemer. Na het volgen van de training ontvang je een bewijs van deelname. Incompany trainingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Troostwijk. Het zekere voor het onzekere.

 

Klik hier voor het persbericht.

Back To Top
×Close search
Zoeken