skip to Main Content

Troostwijk genomineerd voor NVGA AM Innovatieprijs 2024

Het Reinstatement Valuation Module (RVM) van Troostwijk is één van de vier genomineerden voor de NVGA AM Innovatieprijs 2024.

Arjan Hovinga CCO Troostwijk Groep: “Wij zijn zeer verheugd dat wij één van de genomineerden zijn voor de NVGA AM Innovatieprijs 2024. Met onze innovatieve ontwikkeling “De RVM-module” kunnen herbouwwaardes voor zakelijke klanten worden berekend op basis van data uit openbare bronnen. Ons model kan worden ingezet voor eenmalige berekeningen, bijvoorbeeld bij de aanvraag van een nieuwe verzekering, maar ook om voor gehele portefeuilles te analyseren waar de risico’s zitten op onderverzekering. Met de RVM-module is het vanaf nu mogelijk om snel en voordelig grote aantallen te waarderen.”

Over NVGA AM Innovatieprijs

De NVGA en AM willen met de NVGA AM Innovatieprijs innovatie in de volmachtbranche een boost geven. De prijsuitreiking is op donderdag 17 april tijdens het NVGA-congres in Inspyrium in het Brabantse Cuijk.

De genomineerde bedrijven krijgen de kans om hun innovatie voor het voetlicht te brengen van de jury. Die bestaat dit jaar uit: Angelique Ruijgrok (juryvoorzitter en eigenaar van VOC BV), Valentina Visser (bestuurslid NVGA), Enno Wiertsema (directeur Adfiz), Femke Bakker (financieel directeur Turien&Co.) en Bart van de Laak (hoofdredacteur AM).

.

Back To Top
×Close search
Zoeken