Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Over Troostwijk Taxaties

‘Velen kennen de prijs, slechts enkelen de waarde’, luidt een bekend spreekwoord. 
Het kunnen inschatten van de waarde van zaken is de core business van Troostwijk Taxaties. Onze taxateurs, waarvan een groot deel (register)taxateur, bezoeken iedere dag een dwarsdoorsnede van het Nederlandse bedrijfsleven. 

Objectief taxateur
Troostwijk Taxaties is in de 85 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van bedrijfseconomische taxaties en verzekeringstaxaties, in en buiten Nederland. Als onafhankelijk en objectief taxateur voeren wij taxaties uit over heel de wereld, van zowel onroerende als roerende zaken (zoals machines en bedrijfsinventarissen).

Onafhankelijk waardeoordeel
Of ons succes het gevolg is van de kennis en het enthousiasme van onze taxateurs, hun vanzelfsprekende vakkundigheid of het feit dat wij altijd in staat zijn een onafhankelijk waardeoordeel uit te spreken ... waarschijnlijk is het een combinatie. 

Betrouwbare taxatie
Taxeren is een vak. Een professie die kennis, kunde en integriteit vereist. Alleen als die ingrediënten voldoende aanwezig zijn, ontstaat het gewenste eindproduct: een objectieve, betrouwbare taxatie die een solide basis biedt voor beslissingen of onderhandelingen.  

Waarde begrippen
Voor alle waardebegrippen klik hier.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!