Troostwijk

Troostwijk Groep is al 90 jaar toonaangevend op het gebied van waarderingen, schaderegelingen en vastgoedadvies.

Over Troostwijk

Wij opereren in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semioverheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen. 

Werken met Troostwijk betekent dat u kunt rekenen op professionele rapportages, vervaardigd door experts en gesteund door een brede, diepgaande kennis en gedegen onderzoek. We werken uiteraard volgens de laatste inzichten in bedrijfseconomische- en verzekeringstaxaties, vastgoedadvies en contra-expertises.

Troostwijk biedt totaaloplossingen. Kennis en ervaring die op verschillende plaatsen in de organisatie aanwezig zijn worden waar mogelijk gebundeld, waardoor een unieke synergie ontstaat. Dat betekent voor onze klanten zonder uitzondering een enorme meerwaarde.

Bij Troostwijk Groep werken ruim 160 mensen. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Sinds mei 2017 maakt Troostwijk onderdeel uit van de Spaanse Tinsa Group.

Tot zover waar we voor staan. Maar het belangrijkste is dat we náást u staan als u ons nodig heeft. Maak een afspraak via (088) 666 66 66 voor een oriënterend gesprek of mail ons.

Download onze brochure

De waarde van een betrouwbare onderneming

Troostwijk heeft in een viertal kernwaarden vastgelegd waar zij voor staat en wat zij verwacht van haar medewerkers. Deze kernwaarden zijn in alle gelederen van de organisatie terug te vinden en een belangrijk onderdeel van het meten van individuele prestaties binnen Troostwijk. De kernwaarden van Troostwijk zijn: betrouwbaar, ondernemend, passie en doelgericht.

 • reliable

  Betrouwbaar

 • Entreneurship

  Ondernemend

 • Passion

  Passie

 • Targeted

  Doelgericht

Download Code of Conduct

Troostwijk International

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Ons eigen, internationale netwerk ArcaLaudis speelt hierbij een grote rol. 

Dit netwerk bestaat uit deelnemingen en exclusieve samenwerkingsverbanden van Troostwijk in economisch belangrijke gebieden in de wereld.

Act global, think local

Hoe een internationale opdracht wordt uitgevoerd is maatwerk. Soms is de samenstelling van het bedrijf zodanig dat het economisch en vakmatig verantwoord is om een vast team alle vestigingen te laten taxeren. In andere gevallen is de lokale kennis doorslaggevend en zal de partner binnen ArcaLaudis de taxatie zelfstandig uitvoeren. 

Als de taxatie een combinatie van lokale kennis en specifieke kennis van de opdrachtgever vereist, zal binnen ArcaLaudis een samenwerking op opdrachtniveau worden gezocht. In alle gevallen blijft de coördinatie centraal. Dit bespaart de opdrachtgever veel tijdrovend logistiek werk en houdt de communicatie eenvoudig. 

Minstens zo belangrijk is echter dat de rapportages eenduidig blijven, ondanks de vele internationale methodieken en waardebegrippen. Daarmee garanderen wij dat uw vraag op de juiste wijze wordt beantwoord.

Tinsa Group

Sinds mei 2017 maakt Troostwijk onderdeel uit van de Spaanse Tinsa Group. Tinsa is één van de grootste taxatiebureaus worldwide en marktleider in Spanje en Latijns Amerika op het gebied van taxaties en real estate advies. De taxaties worden voor diverse bedrijfseconomische doeleinden uitgevoerd, waaronder financieringstaxaties. 

Italso verzorgt “benchmark” taxaties, energy consulting (waaronder energie certificaten) en support bij technische due diligence. De real estate activiteiten worden aangevuld door Taxo, gespecialiseerd in taxaties van roerende zaken en kunst, antiek en kostbaarheden.

Tinsa Group is sinds 2011 RICS gecertificeerd. In december 2016 werd Tinsa als eerste Spaanse onderneming lid van de European AVM Alliance, een groep van Europese bedrijven die geautomatiseerde taxatieprocessen ondersteunt onder de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidstandaarden. 

Tinsa is werkzaam in meer dan 25 landen en heeft vestigingen in Spanje, Portugal, Argentinië, Chili, Colombia, Ecuador, Nederland, Mexico en Peru.

 

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Kamer van Koophandel

Troostwijk Groep B.V.  nr. 33277367

BTW-identificatienummer 

Troostwijk Groep B.V.  NL00053.98.708.B01

Zij vertrouwen Troostwijk

Onze klanten bevinden zich verspreid door de gehele markt zoals o.a. beursgenoteerde bedrijven, ondernemers in het MKB, industriële bedrijven, projectontwikkelaars, institutionele en particuliere beleggers, corporaties en zorginstellingen, gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden.

Onze Certificering en Kwaliteit

Troostwijk voldoet aan alle certificeringen die vak vereist. Een continu scholingsproces voor de medewerkers is hier onderdeel van.

certification

NVM

Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen

certification

RenoValue

RenoValue

certification

ISAE 3402

De internationale standaard voor zekerheid bij outsourcing

Meer certificaties.

 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
 • certification
Artis

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Waarom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons: betrokkenheid tonen. Daarom handelen we altijd vanuit de Corporate Social Responsibility (CSR). CSR is een belangrijk strategisch speerpunt van Troostwijk en is door onze hele organisatie verweven. CSR gaat over ons commitment aan duurzame ontwikkeling en over onze betrokkenheid bij de samenleving waarin we wonen en werken.

 

 

Samenwerken

We zijn continu in gesprek met onze stakeholders om te horen hoe zij onze dienstverlening ervaren en proberen die waar mogelijk af te stemmen op hun wensen. Dat zorgt uiteraard voor dilemma’s, want niet alle stakeholders hebben dezelfde belangen. De oplossing is wat ons betreft om een constructieve dialoog gaande te houden en waar mogelijk samenwerking te stimuleren.

Maatschappelijke vraagstukken

De complexe maatschappelijke vraagstukken waar wij als samenleving mee te maken hebben vragen om de collectieve inzet van burger, overheid en bedrijfsleven. Troostwijk is actief onderdeel van de maatschappij en levert waar mogelijk een bijdrage aan verbetering en vooruitgang. 

Zo zijn onze expertise en het veelzijdige karakter van onze dienstverlening zeer geschikt om mee te werken aan een transparantere, duurzame samenleving.

Sport

In de sport wordt voortdurend gewerkt aan talentontwikkeling, iets waar we ook bij Troostwijk veel waarde aan hechten. Meer in het algemeen kan sport een bindende factor zijn binnen een samenleving. Om die reden ondersteunt Troostwijk een aantal sportorganisaties die individuele sporters in staat stellen de beste prestaties neer te zetten. 

Cultuur

Cultuur verruimt de blik op de samenleving. In de hedendaagse multiculturele samenleving toont Troostwijk haar betrokkenheid door middel van sponsoring van verschillende culturele initiatieven.

Sponsoring

Troostwijk is onlangs sponsor geworden van De Dubbelstoel van Nautra Artis Magistra. Met deze adoptie verbindt Troostwijk zich aan Artis en steunt zo het voortbestaan van Artis als instituut, zodat mensen er ook in de toekomst geïnspireerd raken, zich verwonderen en leren over de natuur en over zichzelf.

Naast directe sponsoring zoeken wij ook naar wegen om onze diensten in te zetten voor culturele en maatschappelijk betrokken organisaties. 

Troostwijk is bijvoorbeeld officiële sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarbij biedt Troostwijk haar diensten met korting aan in de vorm van taxaties in het kader van verzekeringen voor de inventaris en opstallen van de Ronald McDonald huizen.

Werken bij Troostwijk

Ben je ambitieus, betrouwbaar, vernieuwend en gedreven? kom werken bij Troostwijk! Bij Troostwijk willen we mensen laten groeien en méér uit zichzelf laten halen. 

Bekijk onze vacatures

Hulp nodig? neem contact op.

Hoe kunnen wij u helpen

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Valuations

Taxaties

Een onafhankelijk waardeoordeel

Meer informatie
Contra Expertise

Contra Expertises

Optimale bijstand bij schade

Meer informatie
Real Estate

Real Estate

Vastgoedadvisering op maat

Meer informatie