Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Research

Over Troostwijk Research
Troostwijk beschikt over een uitgebreide afdeling Research. Onze onderzoekers voeren permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt.  Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hier profiteren onze klanten dagelijks van. Voor het geven van goede onderbouwde en objectieve waarderingen en adviezen is die uitgebreide kennis essentieel.

Zelfstandig onderzoek
De research afdeling van Troostwijk verricht ook zelfstandig onderzoek op verzoek van onze klanten. Wij hebben uitgebreide ervaring in het opzetten van marktonderzoek en met nieuwe inzichten helpen wij onze klanten om goed onderbouwde beslissingen te nemen en de juiste koers te varen. Het onderscheidende, eigenzinnige en voorspellende vermogen van onze afdeling Research maakt het verschil. 

Tot onze producten behoren: 

•    Marktrapportages (op maat): onderzoek en analyse naar trends en      ontwikkelingen in de markt gespecificeerd naar de wens van de klant. 
•    Grondprijsonderzoek: onderzoek naar de uitgifte van grond en het      bijbehorende prijsniveau. 
•    Locatieonderzoek: uitbrengen van advies of de locatie voldoet aan de      gestelde eisen.

En in samenwerking met Business Valuations en Real Estate:

•    Portefeuille analyses: doorlichten van portefeuilles, het optimaliseren en      adviseren van portefeuilles. 
•    Haalbaarheidsanalyses: onderzoek naar de haalbaarheid van een project      en de gap tussen een object en de markt in kaart brengen. 
•    Financierings- en investeringsanalyses aanvullend op onze      financieringstaxaties.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!