skip to Main Content

Risicobeheer

Door alle risico’s inzichtelijk te maken en met handzame oplossingen te komen, werken wij elke dag aan het voorkomen van grootschalige schades.

Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar of derde partij, zodat onze onafhankelijke dienstverlening zuiver is gericht op de risicoanalyse, waarbij het risico-object centraal staat.

Waarom?

Waarom inspecteren

Met een risico-inspectie bekijken, inspecteren en beoordelen onze risicodeskundige alle onderdelen en processen van een bedrijf die potentieel schade zouden kunnen veroorzaken. Onze bevindingen verwerken we vervolgens in een rapportage, waarin we de problemen gedetailleerd beschrijven en adviezen geven over hoe deze kunnen worden opgelost.

Voordelen

Onafhankelijk

Als marktleider, inspecteert Troostwijk voor alle denkbare bedrijven en instanties. Als onafhankelijk en objectief deskundige voeren wij inspecties uit in geheel Nederland.

Acceptatie

Troostwijk staat garant voor een betrouwbare en actuele rapportages die voldoen aan de acceptatiecriteria van de verzekeraars.

Branchekennis

Wij zijn actief in alle branches van verzekeraars, intermediairs, gevolmachtigden tot agrarische bedrijven, gemeenten en het midden- en kleinbedrijf. Onze risico deskundigen hebben in al deze segmenten veel kennis en ervaring.

Rapportages

Kiest u voor een full-scan, dan kiest u voor een volledig overzicht van risicofactoren, deze rapportage is zeer geschikt voor het midden- en kleinbedrijf.

Kiest u voor een quick-scan, dan kiest u voor een beknopte rapportage die bedoeld is voor het midden- en kleinbedrijf met een jaarlijkse omzet van maximaal 2 miljoen euro. De resultaten van dit type scan worden elektronisch verwerkt.

Brandverzekering

In onze rapportage beschrijven wij alle relevantie risico’s, beschermingsniveaus, de rapportage kan worden gebruikt voor de inkoop van uw brandverzekering.

Onze werkwijze

Opdracht

Nadat het doel en de rapportagevorm van een opdracht zijn vastgesteld, worden het financiële component en de uitvoeringstermijn besproken. Na akkoord van onze opdrachtgever wordt het proces gestart.

Uitvoering

Onze risicodeskundige brengt een bezoek aan het bedrijf.  De risicodeskundige start met een administratieve intake en aansluitend een rondgang door het bedrijf. Tijdens de rondgang is toegang nodig tot alle gebouwen, inclusief de technische ruimten. Onze werkzaamheden worden afgesloten met een wrap-up waarbij eventuele verbeterpunten/aanbevelingen zullen worden besproken.

Complexe inspecties

Wanneer het om complexe risico inspecties gaat, maakt Troostwijk gebruik van de expertise en dienstverlening van haar dochteronderneming Burghgraef van Tiel.

Maatwerk

Een risico analyse kan in meerdere rapportagemodellen worden uitgevoerd. Er is keuze uit een full-scan op basis van een uitgebreide analyse of quick-scan.

Klanttevredenheid

Troostwijk legt de lat hoog waar het gaat om de kwaliteit van haar producten. Daardoor zijn onze risico deskundige voortdurend op zoek naar verbetering in onze dienstverlening.

Na het verzenden van de rapportage nodigen wij onze opdrachtgevers uit om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek.

Back To Top
×Close search
Zoeken