skip to Main Content

Kom werken bij Troostwijk

Een stabiel bedrijf als Troostwijk weet dat je het maximale uit je organisatie haalt door medewerkers de ruimte te geven. Zo zien wij de meest vindingrijke oplossingen ontstaan! Dat is dan ook het kenmerk van onze medewerkers: continu op zoek naar verbetering, zowel in zichzelf als in de dienstverlening naar onze klanten.

Carrière

Bij Troostwijk willen we mensen laten groeien en méér uit zichzelf laten halen. De eigen grenzen verleggen, maar ook die van Troostwijk. Als afgestudeerde hbo-er of wo-er met een bedrijfskundige of (werktuig-)bouwkundige achtergrond kunnen we je intern volledig opleiden tot volwaardig expert of taxateur, met een eigen specialisme. Want alle kennis en kunde hebben wij met meer dan 100 vakspecialisten zelf in huis!

Dit geldt ook voor ons ondersteunende team. Zij hebben hun eigen expertise en vakkennis, waarmee onze adviseurs hun werk nog beter kunnen doen. Voor veelzijdige, ondersteunende functies waarin wij eigen inbreng en vernieuwende ideeën aanmoedigen, kun je ook bij Troostwijk terecht.

Wees gemotiveerd, groei sneller

Iedereen groeit op zijn eigen manier en in een eigen tempo. Maar je groeit natuurlijk het snelst als je gemotiveerd bent. Graag zien wij dan ook dat onze mensen, uiteraard binnen de mogelijkheden, hun eigen carrièrepad kiezen. Daarbij hoort ook eigen verantwoordelijkheid, want uiteindelijk heb je zelf de meeste invloed op je eigen loopbaan en succes! Troostwijk ondersteunt door zoveel mogelijk ruimte en middelen beschikbaar te stellen om persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen naar hr@troostwijk.nl Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Sanne Tjebbes, Manager HR, telefoonnummer 020-666 6656.

Onze vacatures

Back To Top
×Close search
Zoeken