Vastgoed bemiddeling

Een bemiddelingstraject start vaak met een risicoanalyse

Transactie op maat

 

Het startpunt van een vastgoedbemiddelingstraject is vaak een risicoanalyse van het pand en de omgeving. Vervolgens worden er diverse scenario's doorgerekend. 

U kunt hierbij denken aan een aankoop of verkooptraject, slopen, renoveren, herontwikkelen, et cetera. 

Afhankelijk van de alternatieven wordt de waarde bepaald en kan er door de potentiële koper of door de verkopende partij een keuze worden gemaakt.

Waarom vastgoedbemiddeling

Raadgevende partner

We zijn een exclusieve en raadgevende partij waar u als klant op ieder moment op kunt rekenen. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties, want die zijn cruciaal voor goede bemiddeling.

Voordelen vastgoedbemiddeling

Strategische keuze

Het verkopen van een aantrekkelijk object op een goede locatie is geen kunst. Maar als de klant vraagt om de verkoop van bijvoorbeeld een verouderd leegstaand pand, dan staan wij ook klaar. 

Nadat de risico’s en kansen van een object of portefeuille in kaart zijn gebracht, worden er diverse scenario’s doorgerekend, waaruit wij samen met u de beste keuze maken.

Onze werkwijze

Risicomanager en dealmaker

We slaan voor u de juiste bruggen in de versnipperde vastgoedketen en zorgen voor samenhang in de verschillende processen en factoren. 

Vanuit dat startpunt gaan we de transactiewereld in en zoeken de juiste partijen om een transactie tot een succes te maken. Een transactie op maat. Wij zijn voor u een strategische partner, risicomanager en dealmaker.

Heeft u nog geen vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en vraag eenvoudig een offerte aan!

  1. Contactgegevens:
  2. Verzoek voor:
  3. (Meerdere keuzes zijn mogelijk)