Vastgoed data analyse

Analyse is een onmisbaar onderdeel van onze operatie

Belangrijke bron

 

Onze data analisten voeren structureel onderzoek uit naar ontwikkelingen en trends in de markt. 

De resultaten van dit onderzoek is voor onze consultants een bron van waardevolle kennis en onderzoek speelt inmiddels een belangrijke rol in het totale pakket aan diensten dat Troostwijk aanbiedt. 

Daar hebben onze klanten dagelijks profijt van.

Waarom data analyse

Managen van informatie

De wereld wordt complexer en het managen van informatie steeds belangrijker. Diepgaand dataonderzoek is nodig om een juiste risicoanalyse van een pand en de omgeving te maken. 

Grondig dataonderzoek is onmisbaar bij het maken van marktrapportages, grondprijsonderzoeken, portefeuilleanalyses en financieringsanalyses.

Voordelen Troostwijk data analyse

Voorspellend vermogen

Data analyse in vastgoed is een belangrijk fundament om de juiste keuzes te kunnen maken en onderbouwen. Wij hebben in de loop der jaren een enorme database van transacties opgebouwd. 

Een platform waarin zowel taxatiesgegevens als researchgegevens terechtkomen. Hiermee zijn wij onderscheidend in de markt en verhogen ons voorspellend vermogen.

Onze werkwijze

Scenarioanalyses

Alleen het interpreteren van data is onvoldoende. Wij willen meer bieden. Daarom stellen wij een team van collega’s uit verschillende disciplines samen, waardoor er een krachtige kruisbestuiving van kennis en ervaring ontstaat. 

Het toevoegen van tools, zoals scenarioanalyses, die we op deze brede beschikbare data kunnen loslaten completeert dan het geheel.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en vraag eenvoudig een offerte aan!

  1. Contactgegevens:
  2. Verzoek voor:
  3. (Meerdere keuzes zijn mogelijk)