Vastgoed advisering

Een actief vastgoedbeleid biedt veel kansen

Integrale benadering

 

 

Een uitgebreide risicoanalyse van een pand en omgeving helpt bij het maken van de juiste strategische keuze. In hun rol van vastgoedregisseur kiezen de professionals van Troostwijk voor een integrale benadering. 

Naast een financiële analyse van het vastgoed wordt onderzocht hoe het vastgoed direct en indirect kan bijdragen aan het succes van een onderneming.

Waarom vastgoed advisering

 

 

Ontzorgen

Wij hechten sterk aan ethiek en integriteit. Onze consultants staan met beide benen op de grond er is geen ruimte voor dikdoenerij. 

Verstand van zaken, hard werken en boven alles: aandacht voor u, de klant, staat centraal. Wij willen u met ons vastgoedadvies zoveel mogelijk ontzorgen.

Voordelen Troostwijk vastgoed advisering

Onderscheidend vermogen

We hebben een aanzienlijke staat van dienst die door de markt wordt onderschreven, maar dat is niet iets waar we zelf de nadruk op leggen. 

Bescheidenheid en nuchterheid zijn eigenschappen die bij onze consultants passen en daar willen we ons in blijven onderscheiden.

Onze werkwijze

Maatwerk

Op basis van uw specifieke vraag met de bijbehorende vertrouwelijke informatie gaan wij voor u aan de slag. We treden daarbij op als uw raadgevende, onafhankelijke deskundige. 

Vanaf de start willen we dan ook graag naast u zitten om samen een antwoord te formuleren op uw specifieke vraag. Daarbij leveren wij elke keer maatwerk en denken verder dan de gebruikelijke oplossingen.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Vul het formulier in en vraag eenvoudig een offerte aan!

  1. Contactgegevens:
  2. Verzoek voor:
  3. (Meerdere keuzes zijn mogelijk)