Real Estate

Onafhankelijkheid en heldere dienstverlening

Over Troostwijk Real Estate

Troostwijk Real Estate is een landelijk opererende vastgoedadviseur. 

Gedreven professionals

De organisatie adviseert klanten in de private en (semi-)publieke sector en is onderdeel van Troostwijk Groep. Het team van Troostwijk Real Estate bestaat uit gedreven professionals.

Door het samenbrengen van een aantal disciplines, waaronder Capital Markets, Consultancy en Research zijn zij in staat de klant altijd optimaal te bedienen en bij elk vastgoedvraagstuk tot een weloverwogen advies te komen. Troostwijk Real Estate is RICS regulated.

Strategisch partnership

De specialisten van Troostwijk Real Estate staan dichtbij hun klanten en zien een opdracht als een strategisch partnership met alle betrokkenen. 

Lange en omslachtige adviesprocedures worden principieel vermeden. Geheel in lijn met de Troostwijk-filosofie staan onafhankelijkheid en heldere, concrete doelstellingen voorop.

Vastgoedadviseur voor diverse opdrachtgevers

Opdrachtgevers zijn onder andere beleggers, banken, (beursgenoteerde) fondsen, overheden, woningcorporaties, financiers en vastgoedgebruikers. Van deze laatste groep behoort een aanzienlijk deel tot het midden- en kleinbedrijf.

Diensten

Van een gedetailleerde analyse en advies over de samenstelling van een complexe vastgoedportefeuille tot en met aan- en verkoop of aan- en verhuur van een individueel object: Troostwijk Real Estate analyseert, adviseert en begeleidt.

Vastgoed data analyse

Vastgoed advisering

Vastgoed bemiddeling

Weet u al wat u nodig heeft?

Vul het formulier in en vraag eenvoudig een offerte aan!