Wat bepaalt de waarde van een kunstobject?

Feb 28, 2019

 

 

Interview met Heleen de Vries

Met een dubbele master in klassieke archeologie en kunstgeschiedenis startte Heleen de Vries 20 jaar geleden als taxateur kunst, antiek en kostbaarheden bij Apresa.

Was zij destijds nog gespecialiseerd in de Middeleeuwen en het begin van de Renaissance, haar belangrijkste specialisatie is inmiddels de moderne en eigentijdse kunst. Dat is waar vraag naar was bij Apresa en dat is dan ook waar ze zich de laatste 20 jaar op heeft toegelegd. Apresa is een taxatiebureau met meerdere taxateurs, gespecialiseerd in het taxeren van kunst, antiek en kostbaarheden, zoals sieraden.

In tegenstelling tot nagenoeg alle andere kunsttaxatiebureaus die naast taxeren ook handelen, bemiddelen of veilen, richt Apresa zich alleen op taxeren. Als service aan particuliere klanten wordt in combinatie met een kunsttaxatie ook de taxatie van de huishoudelijke inboedel aangeboden, als dat binnen het concept van de taxatie past.

Klik hier voor het hele interview.

 

Over Apresa

Apresa is gespecialiseerd in het taxeren van schilderijen, antiek, complete kunstcollecties maar ook het taxeren van kostbaarheden als sieraden en horloges.

Apresa opereert in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over zeer ruime ervaring in ons werkveld en zijn onafhankelijk en objectief. Apresa is een onderneming van Troostwijk Groep.

Meer nieuws.

Sep 28, 2018

Troostwijk Index vierde kwartaal 2018

Sep 25, 2018

Apresa viert haar 20-jarig jubileum in Artis