Troostwijk Groep en Burghgraef van Tiel & Partners bundelen de krachten

Oct 22, 2018

Vandaag wordt bekend gemaakt dat Troostwijk Groep een meerderheidsbelang in Burghgraef van Tiel & Partners heeft genomen. Burghgraef van Tiel & Partners is de specialist in onafhankelijke risico-inspecties en preventieadvies. Het bedrijf zal binnen Troostwijk als zelfstandige unit functioneren, waarbij ook de huidige bedrijfsnaam ongewijzigd zal blijven.

Wiebe Westerhof, CEO Troostwijk Groep: “Deze versterking is een waardevolle aan-vulling op de sterke positie die Troostwijk Taxaties al heeft als één van de grootste spelers op het gebied van verzekeringstaxaties, bedrijfseconomische taxaties en kunsttaxaties binnen en buiten Nederland. De dienstverlening van Burghgraef van Tiel & Partners ligt in het verlengde van onze dienstverlening, waardoor deze elkaar kunnen versterken”.

Jurjen Burghgraef, CEO: “Wij zijn verheugd met deze nieuwe fase die voor het bedrijf aanbreekt. Al enige tijd waren wij geïnteresseerd in een strategische partner die onze groei kan ondersteunen. Troostwijk Groep is net als Burghgraef van Tiel & Partners een onafhankelijke dienstverlener met wie wij graag onze ambities verder vorm willen geven”.

EINDE BERICHT

 

klik hier voor het persbericht

 

Meer nieuws.

Jul 25, 2018

Marcel Juliard geheel onverwacht overleden

Mar 20, 2018

Troostwijk Groep zoekt naar verdere expansie en verbreding