Troostwijk en Property Solutions Advisory Group bundelen de krachten

Jun 04, 2018

PERSBERICHT

Troostwijk integreert de werkzaamheden van  Property Solutions Advisory Group (PSAG) in Troostwijk Real Estate. Troostwijk Real Estate adviseert opdrachtgevers in de publieke en private sector over vraagstukken waarbij waarde, prijs, (fiscale) haalbaarheid, financierbaarheid en rendement centraal staan.

De partners van Property Solutions Advisory Group zijn: ir. Antoon H. Jorna RT, ir. Frans van Hoeken MSc MRE FRICS RT, mr. Robert G.C. van der Lee en ir. Stef Schets RT.

Marcel de Boer, Managing Director van Troostwijk: “Deze versterking is een waardevolle aanvulling op de sterke positie die Troostwijk Taxaties al heeft als één van de grootste spelers op het gebied van verzekeringstaxaties, bedrijfseconomische taxaties en kunsttaxaties binnen en buiten Nederland.

Met Property Solutions Advisory Group is al enige jaren een vorm van samenwerking. In de praktijk hebben wij op een aantal dossiers de krachten al eens gebundeld en dat bleek succesvol. Zowel op het menselijke als zakelijke vlak hebben beide ondernemingen vanaf het begin een klik. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in deze integratie.”

Klik hier voor het gehele persbericht

Meer nieuws.

Mar 27, 2019

Brandveiligheid in het geding door installatiefouten bij zonnepanelen

Mar 06, 2019

De resultaten van ons marktonderzoek (vierde kwartaal 2018)