Marcel Juliard geheel onverwacht overleden

Jul 25, 2018

Op 20 juli is Marcel Juliard (63), account director bij Troostwijk geheel onverwacht overleden. Hij is afgelopen maandag begraven.

Marcel heeft meer dan 35 jaar bij Troostwijk gewerkt. Na een start als bouwkundig taxateur verplaatste zijn aandachtsgebied zich naar de commerciële kant van het bedrijf. Laatstelijk was hij werkzaam als account director voor de grotere nationale en internationale accounts.

De verslagenheid bij Troostwijk is groot.

Wiebe Westerhof, CEO van Troostwijk Groep:“ Toen vrijdagavond het bericht van zijn plotselinge overlijden bij ons binnenkwam, stond onze wereld even stil. Marcel hoorde echt bij ons en heeft altijd intensief en met vol enthousiasme bij Troostwijk gewerkt. Daarbij had hij een enorme interesse in het verzekeringsvak en in de bedrijven waar hij kwam. En dan met name in de mensen die daarbij hoorden. Hij genoot daarvan en bouwde hechte relaties op.

Wij realiseren ons dat wij zonder hem verder moeten gaan, geheel in zijn stijl zullen wij dat ook doen, hoe moeilijk ook. We missen een collega in de beste zin van het woord.”

Indien u naar aanleiding hiervan een bericht wilt achterlaten, kan dit hier

Meer nieuws.

Mar 28, 2018

Samenwerking Troostwijk en Wingman Business Valuation

Mar 06, 2019

De resultaten van ons marktonderzoek (vierde kwartaal 2018)