Een klant aan het woord: Coöperatie Menzis

Feb 22, 2018

De coöperatie Menzis bestaat uit onder andere de zorgverzekeraars Menzis, AnderZorg, Azivo en de Menzis-zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem. Bert Kleijweg is sinds 2008 werkzaam bij Menzis als senior-manager van het Facilitair Bedrijf.

Op strategisch en tactisch niveau

We hebben inmiddels al een flink aantal jaren een uitstekende relatie met Troostwijk”, vertelt Kleijweg. “Zij ondersteunen ons op vastgoedgebied, zowel op strategisch als tactisch niveau. Een complex traject - waarbij ik samenwerkte met Troostwijk’s Jako Ten Holter - had betrekking op een huurcontract met een van onze grotere huurders, dat werd opengebroken. Daar hoorde natuurlijk een stevige onderhandeling bij, waar ik graag iemand met kennis van de markt bij wilde hebben. Dat werd Jako. Een bijzonder ervaren professionals en echt iemand met een naam op dit gebied. Hij fungeerde als intermediair tussen ons eigen team en de huurder en dat werkte bijzonder prettig. Jako was naast adviseur ook echt een sparringpartner.” Ten Holter onderhandelde ook namens Menzis succesvol met de verhuurder van een etage die de zorgverzekeraar huurde in Den Haag.

Samen met Troostwijk

In een ander traject waarin Kleijweg zich liet bijstaan door het Troostwijk-team stond een groot stuk bouwgrond centraal, waarover al erg lang gesprekken met de gemeente werden gevoerd. Kleijweg: “Het plan was om daar woningen te bouwen, waarvoor ook al een bouwer klaarstond. Ook hier hadden we weer sterk de behoefte om externe kennis naar binnen te halen. Samen met Troostwijk zijn we opnieuw het gesprek met betrokkenen bij de gemeente aangegaan, op het niveau van de business case en de waardering.

Meer nieuws.

Mar 28, 2018

Troostwijk index tweede kwartaal 2018

Feb 22, 2018

Een bijzonder vervelende situatie