Een bijzonder vervelende situatie

Feb 22, 2018

Ondernemer Leo Kuipers had vorig jaar te maken met een grote brand in een van zijn panden. “Een bijzonder vervelende situatie, die bovendien een enorme hoeveelheid werk meebrengt”, vertelt Kuipers. “Het is op dat soort momenten cruciaal dat je kunt bouwen op de mensen binnen de organisatie, maar zeker ook op je adviseurs.”

Heldere communicatie centraal

Via een tussenpersoon kreeg Kuipers de firma Troostwijk aangeraden voor het uitvoeren van een contra-expertise. Kuipers: “Vanaf het eerste moment was er een uitstekende match, het voelde meteen goed. Het viel me op dat er door de mensen van Troostwijk erg goed wordt samengewerkt met de verschillende betrokken partijen, zoals aannemers, onderaannemers en natuurlijk verzekeraars. De lijntjes zijn kort en heldere communicatie staat centraal. Als opdrachtgever is het natuurlijk prettig om op ieder moment te weten waar je aan toe bent. Daarnaast ben je zelf ook actief onderdeel van het proces en krijgt regelmatig de vraag: dit zouden wij doen, maar hoe denkt u er eigenlijk zelf over?”

Uitstekende rapportages

Kuipers: “Troostwijk draagt goede oplossingen aan, met een uitstekende onderbouwing. Daarbij springen er twee belangrijke eigenschappen uit wat mij betreft. Om te beginnen is er bijzonder weinig discussie tussen partijen, dat vind ik prettig werken. Het scheelt natuurlijk tijd, maar het zorgt er ook voor dat de sfeer goed blijft. Daarnaast zitten de rapportages gewoon goed in elkaar, wat er natuurlijk ook weer voor zorgt dat er weinig onenigheid ontstaat. Door het tempo waarin er wordt gewerkt en de mate waarin er snel resultaat wordt geboekt, krijg je in een samenwerking met Troostwijk zonder meer value for money.”

Meer nieuws.

Jul 03, 2018

Troostwijk index derde kwartaal 2018

Feb 22, 2018

Toetsen van waarderingen bij LyondellBasell