Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Vastgoed Researcher

 

Jij bent een gedreven onderzoeker met een grote interesse in de vastgoedmarkt. Met jouw objectieve kwantitatieve en kwalitatieve analyses zorg jij voor de basis voor onze taxatie- en adviesrapporten. Je levert inzichten en visie op de belangrijkste vastgoedmarkten, maar ook op nichemarkten. Je krijgt alle ruimte om je functie naar eigen inzicht in te richten en succesvol te maken!     

In de functie als Vastgoed Researcher heb je een sleutelpositie binnen Troostwijk. Je voert marktonderzoek uit voor de diverse afdelingen binnen Troostwijk. Je volgt trends en ontwikkelingen in de economie (nationaal en internationaal) en je adviseert en informeert onze Taxateurs over jouw bevindingen op de markt.   Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de data en informatievoorziening richting de taxateurs en samen met onze data analisten en ICT team sta je aan de basis van innovatie van werkprocessen en productontwikkeling waarbij data een belangrijke rol speelt.

Jij bent de ideale kandidaat want jij hebt een opleiding in de richting (ruimtelijke) economie, economische geografie, vastgoedkunde of bouwkunde afgerond en bij voorkeur ervaring binnen een vergelijkbare functie. Jouw kennis van (inter)nationale economie en vastgoedmarkten is up to date. Ervaring op het gebied van onderzoek voor verschillende vastgoedsectoren is een pré en affiniteit met kwantitatieve methoden en technieken van toegevoegde waarde.

Wij bieden een enthousiaste groep mensen die de onderneming klaar willen maken voor de toekomst, er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven, thuiswerken is een mogelijkheid en flexibele werktijden in overleg en concurrerende arbeidsvoorwaarden.    

Heb jij interesse? Reageer dan direct!    

Heb je specifieke vragen over deze vacature of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Sanne Tjebbes (Manager HR) per telefoon: 020-666 6656.  

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.