Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Taxateur roerende zaken (FT)

Als Taxateur roerende zaken ben je onderdeel van een deskundig team op gebied van bedrijfseconomische taxaties. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het taxeren van roerende zaken zoals installaties, machines en inventarissen in een werkgebied, zowel nationaal als internationaal.

Als vakdeskundige ben je altijd als eerste op de hoogte van de veranderingen in de markt, je volgt trends op de voet en je hebt een visie hoe onze diensten het beste in de markt te zetten zijn. Je bent je bewust dat je toetreedt tot een beroepsgroep waarin slechts 40 mensen in Nederland werkzaam zijn. Creëren en innoveren behoren dan ook tot de kwaliteiten van jou en van je collega’s.

Je wordt Taxateur bij Troostwijk met als specialisatie roerende zaken 

Wij verwachten: 

Wij bieden: 

Een zeer dynamische functie bij de marktleider op taxatiegebied in Nederland. Je zult deel uitmaken van een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling én jezelf. Bij de functie hoort een marktconform salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.

Interesse? 

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.