Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Medewerker telefonische waarderingen

Het team telefonische waarderingen bestaat uit ongeveer 10 medewerkers van verschillende leeftijden, verschillende achtergronden en verschillende opleidingsniveaus.

Dagelijks bellen zij verzekeringnemers voor het vaststellen van de waarde van hun gebouw of inventaris. Door het stellen van gerichte vragen tijdens het telefoongesprek verkrijgen zij de juiste informatie om zo, met behulp van ons rekenprogramma, de juiste waarde te berekenen.

Het werk vindt plaats op ons kantoor in Amsterdam.

Ben je energiek, vrolijk, ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar en heb je zin om hen te helpen?

Dan pas jij absoluut in ons team!

Naast goede communicatieve vaardigheden is het belangrijk dat je ook bijbehorende administratieve werkzaamheden kan uitvoeren in Word, Excel en Outlook.

Het betreft hier een functie die voor korte, maar ook voor langere tijd kan worden ingevuld.

Bij de functie hoort een marktconform salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.

 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.