Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

MEDEWERKER PLANNING KANTOOR AMSTERDAM, FULLTIME (32-40 uur) 

In jouw functie als Medewerker Planning zul je je voornamelijk bezig houden met uitgaande belwerkzaamheden om te komen tot een afspraak met de klant. Je draagt zorg voor een gedegen planning en je maakt efficiënte routes door heel Nederland voor onze taxateurs. Je fungeert als vraagbaak voor de interne organisatie en ook voor klanten over de planning. Uiteraard behoren voorkomende administratieve taken ook bij je functie. 

Het team

Je komt te werken in een hecht team op een afdeling waar geen dag hetzelfde is en waar het hectisch kan zijn. Flexibiliteit is dan ook een vereiste. Het is iedere dag weer een uitdaging om goed je prioriteiten te stellen en om de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden.

De ideale kandidaat 

Jij bent de ideale kandidaat want jij bent iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je hebt overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent service- en klantgericht en je vindt het leuk om belwerkzaamheden te verrichten. Plannen en organiseren en daarbij op tijd de juiste prioriteiten kunnen stellen is voor jou een tweede natuur. Natuurlijk werk je nauwkeurig en blijf je professioneel en kalm in hectische situaties. Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar maakt ook graag deel uit van een team.

Je opleiding 

Je hebt minimaal een MBO opleiding en enige werkervaring in een soortgelijke functie. Jouw communicatieve vaardigheden zijn een kwaliteit. Je hebt ruime kennis van Microsoftprogramma’s en je maakt nieuwe systemen snel eigen.

Wij bieden

Wij bieden een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. 

Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.