Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Troostwijk Taxaties is op zoek naar Junior Taxateurs Verzekeringen (FT)

 

Carrièremogelijkheden  

Dit is dé kans om in de dynamische omgeving van de sterk veranderende taxatiewereld terecht te komen met goede carrièremogelijkheden bij de marktleider op taxatiegebied in Nederland!    

Taxateur   

In deze functie krijg je de mogelijkheid om een (opleidings)traject te doorlopen waarbij je in eerste instantie onder begeleiding start met waardebepalingen op afstand. Daarna ga je onder begeleiding en supervisie van een ervaren Taxateur ook aan de gang met taxaties op locatie. Op termijn zul je taxaties steeds vaker zelfstandig gaan doen. Uiteindelijk is het de bedoeling door te groeien naar het niveau van zelfstandig taxateur waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent voor de door jou afgeleverde rapporten. De waarderingen vinden deels digitaal vanuit ons hoofdkantoor plaats, deels op locatie van de klant.    

Als Taxateur zorg je voor betrouwbare waardebepalingen van gebouwen, machines en inventarissen  van onze klanten. Je levert een taxatierapport dat voldoet aan de klantwensen en –eisen, als ook aan de interne eisen die gesteld worden aan een taxatierapport. Als teamlid draag je bij aan de kennis-, product- en methodiekontwikkeling.    

Kortom: een prachtige functie voor een ambitieuze starter of een (junior) taxateur met enkele jaren werkervaring en een technische opleiding op mbo/hbo-niveau.

De standplaats is Amsterdam. Je zult deels op ons kantoor in Amsterdam werken , maar ook op locatie bij onze klanten en dat kan door heel Nederland zijn.    

Heb je een afgeronde opleiding op MBO/HBO Techniek niveau, met (werktuig)bouwkundige achtergrond en een bewezen sterke affiniteit met techniek?

Reageer dan direct voor een prachtige startersfunctie bij dé marktleider van Nederland!    

Je maakt deel uit van een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling én jezelf.  Bij de functie hoort een marktconform salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.     

Spreekt deze functie je aan, heb jij de wil en de wens om deskundige te worden in dit vakgebied en kun jij ons hiervan overtuigen? Reageer dan direct!  

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.