Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Junior Taxateur roerende zaken (FT)

Dit is dé kans om in de dynamische omgeving van de sterk veranderende taxatiewereld terecht te komen met goede carrièremogelijkheden bij de marktleider op taxatiegebied in Nederland!

In deze functie zul je een opleidingstraject doorlopen waarbij je in eerste instantie onder begeleiding en supervisie van een ervaren Taxateur zal worden meegenomen naar taxaties t.b.v. bedrijfseconomische taxaties. Op termijn zul je deze taxaties steeds vaker zelfstandig gaan doen, Uiteindelijk is het de bedoeling door te groeien naar het niveau van zelfstandig taxateur waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent voor de door jou afgeleverde rapporten.

Kortom: een prachtige functie voor een ambitieuze starter met een technische opleiding op hbo-niveau.

Wij verwachten:

Wij bieden:

Een zeer dynamische functie bij de marktleider op taxatiegebied in Nederland. Je zult deel uitmaken van een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling én jezelf. Bij de functie hoort een marktconform salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.