Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Data Scientist/Analist 

Troostwijk Groep ontwikkelt zich op dit moment naar een taxatiebureau die data gedreven werkt. Wij werken continue aan het vernieuwen en optimaliseren van onze taxatieprocessen. Jij krijgt de kans om binnen Troostwijk te pionieren en zorgt ervoor dat data niet meer weg te denken is uit onze organisatie. 

Met jouw analytische vaardigheden vertaal je data naar dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse informatie. Je bent in staat om ingewikkelde data op een begrijpelijke manier te vertalen naar stuurinformatie voor de business. Je brengt informatie behoeftes in kaart en implementeert deze in nieuwe en bestaande rapportages. En omdat deze functie raakvlakken heeft met de techniek, ben je een gesprekspartner voor zowel IT als business.    

Jouw verantwoordelijkheden  

Jij hebt  

Wij bieden  

Een enthousiaste groep mensen die de onderneming klaar willen maken voor de toekomst, ruimte voor eigen ideeën en initiatieven, thuiswerken en flexibele werktijden in overleg, een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.  

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.