Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Allround medewerker ICT (FT)

Geen IT probleem is voor jou te groot. Alle vragen van jouw collega's behandel jij nauwgezet en oplossingsgericht. Het klaarzetten van nieuwe hardware is voor jou een kinderspel. Je werkt graag aan technische oplossingen die onze dagelijkse gang van zaken efficiënter maken.

Herken jij jezelf hierin? Dan is dit de baan voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden

In jouw functie als Allround medewerker ICT ben je het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s voor IT gerelateerde vragen en problemen. Je draagt zorg voor applicatiebeheer, het snel en efficiënt installeren van hardware (laptops, monitors, telefoons), software en andere benodigde IT tools. Je beheert de vaste telefonie (Avaya IP Office) en mobiele telefonie en draagt zorg voor het beheer van het centrale printerpark (Kyocera).

Jij hebt

Bij voorkeur een afgeronde IT opleiding (systeembeheerder) of ervaring in een soortgelijke functie. Je bent nauwkeurig, gestructureerd en oplossingsgericht. Je hebt een uitgebreide netwerk kennis van gemeenschappelijke bedrijfssystemen en ervaring met is een vereiste. Een goede luisteraar die de IT problemen van zijn/haar collega's kan oplossen op een rustige, flexibele en competente manier.

Wij bieden

Een zeer dynamische functie bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over verdere ontwikkeling van de afdeling en jezelf. Bij de functie hoort een marktconform salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.