Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Veelzijdige tijdelijke bijbaan met goede verdienstenstandplaats Amsterdam

De Troostwijk Groep bundelt een unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van zakelijke dienstverlening. Of het nu gaat om het vaststellen van de marktwaarde, de verzekeringswaarde of het regelen van een schade.

Voor Troostwijk Taxaties B.V. zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste HBO/WO student die 24 uur per week beschikbaar is.

Het enige dat je nodig hebt is een commerciële instelling, een goede telefoonstem, een beetje humor en veel zin!

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde. Je zult verschillende werkzaamheden uit gaan voeren op de afdeling sales én voor Apresa, onze kunsttaxatie tak. De functie bestaat onder andere uit het nabellen van klanten (geen koude acquisitie), administratief werk en een deel e-commerce activiteiten.

Heel veelzijdig en leerzaam dus, zeker als je een studie in die richting volgt.

Kortom, een ontzettend, leuke en leerzame baan bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling én jezelf.

Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.

Interesse? Reageer dan direct! 

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.