Werken bij Troostwijk

Met bijna 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Administratief medewerker, kantoor Amsterdam, FT (32-40 uur)

 

Wat ga je doen?  

Je zorgt voor een juiste en volledige invoer van opdrachten in ons orderverwerkingssysteem (NAVISION 2009) en overige administratieve werkzaamheden.  De werkomgeving is lekker druk. Het is daarom belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en gedreven bent. 

Ook is het van belang dat je snel schakelt en zelfstandig werkzaamheden kan oppakken. Bovendien ben je gewend om gestructureerd en uiterst nauwkeurig te werken.   

Het betreft hier een zelfstandige functie. Geen dag is hetzelfde en je werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Het is iedere dag weer een uitdaging om goed je prioriteiten te stellen en om de werkvoorraad en opdrachten in goede banen te leiden.    

Wat vragen wij?  

Het spreekt voor zich dat je ruime ervaring hebt met de Microsoftprogramma’s Word, Excel en Outlook.  Het is een pré als je kennis hebt van Microsoft Navision (2009).  

Daarnaast is het belangrijk dat je over enige (aantoonbare) administratieve werkervaring beschikt.  Heb je daarnaast hbo werk- en denkniveau en ben je stressbestendig?     

Wij bieden: 

Een leuke baan bij de marktleider in Nederland op taxatiegebied. Een collegiaal team waarbij je uitgedaagd wordt om ook mee te denken over de verdere ontwikkeling van de afdeling én jezelf. 

Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een premievrij pensioen.  

Geïnteresseerd?

Solliciteren kan per e-mail door je CV met begeleidend schrijven te sturen aan:

hrm@troostwijk.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Nicolien Velders (HR Officer) per telefoon: 088-666 6819.

Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.