Werken bij Troostwijk

Met 90 jaar ervaring is Troostwijk een begrip op het gebied van taxaties, contra expertises en advies. Zo’n positie krijg je niet zomaar. 

Ben je ambitieus, betrouwbaar, vernieuwend en gedreven?

Kom werken bij Troostwijk

Een stabiel bedrijf als Troostwijk weet dat je het maximale uit je organisatie haalt door medewerkers de ruimte te geven. Zo zien wij de meest vindingrijke oplossingen ontstaan! Dat is dan ook het kenmerk van onze medewerkers: continu op zoek naar verbetering, zowel in zichzelf als in de dienstverlening naar onze klanten.

Carrière

Bij Troostwijk willen we mensen laten groeien en méér uit zichzelf laten halen. De eigen grenzen verleggen, maar ook die van Troostwijk. Als afgestudeerde hbo-er of wo-er met een bedrijfskundige of (werktuig-)bouwkundige achtergrond kunnen we je intern volledig opleiden tot volwaardig expert of taxateur, met een eigen specialisme. Want alle kennis en kunde hebben wij met meer dan 100 vakspecialisten zelf in huis!

Dit geldt ook voor ons ondersteunende team. Zij hebben hun eigen expertise en vakkennis, waarmee onze adviseurs hun werk nog beter kunnen doen. Voor veelzijdige, ondersteunende functies waarin wij eigen inbreng en vernieuwende ideeën aanmoedigen, kun je ook bij Troostwijk terecht.

Wees gemotiveerd, groei sneller

Groei en ontwikkeling

Iedereen groeit op zijn eigen manier en in een eigen tempo. Maar je groeit natuurlijk het snelst als je gemotiveerd bent. Graag zien wij dan ook dat onze mensen, uiteraard binnen de mogelijkheden, hun eigen carrièrepad kiezen. Daarbij hoort ook eigen verantwoordelijkheid, want uiteindelijk heb je zelf de meeste invloed op je eigen loopbaan en succes! Troostwijk ondersteunt door zoveel mogelijk ruimte en middelen beschikbaar te stellen om persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Onze vacatures

Troostwijk Taxataties

Operational Support Medewerker

Lees Meer

Troostwijk Groep

Mendix Developer

Lees Meer

Troostwijk Groep

Junior taxateur - Bedrijfseconomische taxaties

Lees Meer

Troostwijk Taxaties

Werkstudent

Lees Meer

Troostwijk Taxaties

Taxateur verzekeringen inventaris

Lees Meer

Troostwijk Taxaties

Taxateur verzekeringen gebouwen

Lees Meer

Troostwijk Taxaties

Taxateur onroerende zaken

Lees Meer

Troostwijk Taxaties

Taxateur roerende zaken

Lees Meer

Troostwijk Expertises

Technisch Expert

Lees Meer

Troostwijk Expertises

Bouwkundig Expert

Lees Meer