skip to Main Content

Waardevol vastgoedadvies in tijden van de Coronacricis

Het is een onvoorspelbare tijd; zeker ook voor de vastgoedsector. De afnemende vraag naar kantoorgebouwen, de huurprijzen die onder druk komen te staan, de naderende winkelfaillisementen, de dreigende werkeloosheid en het afnemende aantal transacties op de woningmarkt. Dit is een greep uit de effecten die nu al merkbaar zijn. Maar juist in een tijd als deze is het van belang om te anticiperen op de toekomst. 

We zijn aangekomen bij een eerste moment van versoepeling, maar het einde van de coronacrisis is nog niet in zicht. De langetermijnimpact van internationale onzekerheid, thuiswerken en de anderhalve-meter-samenleving, is nog onzeker en dat maakt het investeren in vastgoed een complexe aangelegenheid.

Toch beschikt Troostwijk Real Estate over de benodigde data en expertise om ook in deze tijd waardelovol, deskundig advies te bieden dat gebasseerd is op ervaring en kennis en op empirische wijze ondersteund wordt door onze database en analysetools. Troostwijk kan de risico’s voor uw organisatie in kaart brengen en u helpen bij het maken van de juiste vastgoedgerelateerde beslissingen.

Vooruitkijken en het ‘back in business’ brengen van onze klanten.

Juist ook in tijden zoals deze, is het belangrijk om vooruit te kijken. “Bij vastgoedpartijen zien wij vaak een neiging om zich met name op de korte termijn te focussen met betrekking tot huurinkomsten of besparingen”, vertelt Marcel de Boer. “Echter, kan het bijzonder waardevol zijn om juist meer naar de lange termijn te gaan kijken. Met name ook in tijden van crisis is dit erg belangrijk.”

Klik hier voor de hele column op het Vastgoedjournaal.nl.

Back To Top
×Close search
Zoeken