skip to Main Content

Update – COVID-19-crisis en de vastgoedmarkt

In het document “Update – COVID-19-crisis en de vastgoedmarkt” geeft de onderzoekers van Troostwijk Onderzoek naar visie op de effecten van de COVID-19-crisis op verschillende segmenten van de vastgoedmarkt op basis van de meest recente ontwikkelingen.

Troostwijk Research houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zal u berichten berichten als daar aanleiding toe is.

Klik hier voor het visie document.

 

Over Troostwijk Research

De onderzoekers van Troostwijk Onderzoek voeren permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Zij combineren de kracht van data en exclusieve voorspellende modellen, met hun jarenlange expertise, kennis en inzicht, om deskundig en betrouwbaar onderzoek te kunnen leveren.

Troostwijk Research biedt haar opdrachtgevers een compleet pakket aan, waarin objectief onderzoek aangevuld wordt met deskundig inzichten en adviezen. Zo helpt Troostwijk Onderzoek al decennialang verschillende partijen om goed onderbouwde besluiten te nemen.

Naast een grote invloed op maatwerk projecten, publiceert Troostwijk Research, ook jaarlijks, haar door de markt geprezen indexcijfers, die door veel belangrijke binnen binnen de verzekeringsbranche al jarenlang als een belangrijke uitgangspunt fungeren.

Het onderscheidende, eigenzinnige en voorspellende vermogen van Troostwijk Onderzoek maakt het verschil en helpt onze opdrachtgevers om verder te komen. Onze langdurige klantrelaties zijn daar het mooie resultaat van.

Klik hier voor meer informatie

Back To Top
×Close search
Zoeken