skip to Main Content

Troostwijk Groep en Oodit bundelen krachten

Troostwijk Groep (Troostwijk) heeft recent een meerderheidsaandeel verworven in Oodit, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in SaaS oplossing voor risicomanagement en inspectie met haar kantoor in Amsterdam.
Na een eerdere acquisitie door Troostwijk in 2018 van Burghgraef van Tiel, is dit een volgende stap voor Troostwijk in de ontwikkeling van activiteiten op het gebied van risicobeoordeling.

Sinds de start heeft Oodit zich gericht op geautomatiseerde oplossingen door IT en risico assessment bij elkaar te brengen. Bij het bedrijf zijn 17 medewerkers werkzaam. Het huidige management, Jaap van Gent en Koen Willems zullen ongewijzigd directie blijven voeren.

“De markt die wij twee jaar geleden betraden biedt veel mogelijkheden om ons verder in te specialiseren en groei te bewerkstelligen,” zegt Wiebe Westerhof, CEO Troostwijk. “niet alleen door de kennis van Burghgraef van Tiel aan Oodit te koppelen maar ook door onze taxatieactiviteiten toe te voegen.”

Jaap van Gent voegt hieraan toe dat “De samenwerking met Troostwijk en
Burghgraef een logische vervolg stap is in de groeistrategie van Oodit en vult onze
dienstverlening en platform perfect aan. Mede hierdoor kunnen we onze klanten nog
meer bieden.”

Door deze recente acquisitie treedt Oodit ook toe tot Tinsa, het moederbedrijf van Troostwijk Groep. Tinsa is werkzaam in 13 landen en behaalde in 2019 een omzet van Euro 163 miljoen.

EINDE BERICHT

Klik hier voor het hele persbericht.

Back To Top
×Close search
Zoeken