skip to Main Content

Schadehulp voor afgelaste evenementen (COVID-19)

Troostwijk Expertises helpt bij het in kaart brengen van de precieze schade van afgelaste evenementen.

De komende maanden zijn er veel evenementen die niet door kunnen gaan vanwege de corona-crisis. Voor de organisatoren betekent dit vaak een enorme schade als het gevolg van alle reeds gemaakte kosten.

Wanneer een evenement van overheidswege moet worden afgelast, kan mogelijk een beroep worden gedaan op de evenementenverzekering; Troostwijk Expertises kan u daarbij helpen! Vaak zijn onze kosten meeverzekerd in uw polis.

Wij stellen voor u zéér nauwkeurig de totale geleden schade vast en staan u bij in alle fases van het schaderegelingsproces. Zo zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Waarom kiezen voor Troostwijk Expertises?

Troostwijk Expertises is marktleider op het gebied van contra-expertises in Nederland. Wij zijn een onafhankelijk expertise- en taxatiebureau dat volledig zelfstandig optreedt. Wij kijken daarom onbevooroordeeld naar uw belangen en risico’s. Met onze hulp staat u sterk en stapt u vol vertrouwen in het schaderegelingsproces.

Onze deskundige contra-experts staan allemaal ingeschreven in het NIVRE register en staan direct voor u klaar wanneer u ze nodig heeft (24/7).

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

ing. Steven Leffelaar NIVRE-re FUEDI-ELAE

– 06 53 38 88 44    s.leffelaar@troostwijk.nl

drs. Wilco van Schijndel RA NIVRE-re

– 06 53 18 00 44    w.vanschijndel@troostwijk.nl

drs. René Tishauser RA NIVRE-re

– 06 13 18 74 65    r.tishauser@troostwijk.nl

Mathijs Hoek NIVRE-re

– 06 22 23 71 84    m.hoek@troostwijk.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken