skip to Main Content

Schade Magazine interviewt Joost Krijgsman

Schade Magazine interviewt Joost Krijgsman die sinds juli 2010 als Senior Accountmanager werkzaam is bij Troostwijk Taxaties.

Waarom ben je accountmanager geworden? Praten doe ik heel de dag door. Klantcontact en interactie met mensen, het is iets dat mij goed ligt en waar ik veel plezier in heb. Ik haal altijd genoegen uit het sluiten van de deal. Combineer dat met het willen helpen zoeken naar oplossingen voor (financiële) vraagstukken en dan kom je aardig in de richting van accountmanagement.

Waarom ben jij de verzekeringsbranche ingegaan? Mijn vader kwam uit de verzekeringswereld. Lang heb ik getracht om er weg te blijven. Tijdens en na mijn studie heb ik gewerkt bij Robeco in de beleggingswereld. Na tien jaar was het tijd voor iets nieuws. Via connecties kwam Troostwijk op mijn pad. In eerste instantie hield ik mij bezig met taxaties voor bedrijfseconomische doeleinden (banken, jaarrekening en overnames). Er kwam een positie vrij binnen accountmanagement met meer focus op verzekeringstaxaties. Het leek me interessant dus ik ben die rol gaan vervullen. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van gehad. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan.

Klik hier voor het hele interview met Joost Krijgsman.

Back To Top
×Close search
Zoeken