skip to Main Content

Sale-and-leaseback voor uw vastgoed

Bent u eigenaar/gebruiker van vastgoed en wilt u werkkapitaal vrijmaken voor uw bedrijf? Overweegt u om hiervoor uw vastgoed in te zetten? Een sale-and-leaseback-constructie kan voor u zeer zeker interessant zijn.

Dankzij ons eigen ervaren en onafhankelijke Research en Real Estate team, bent u bij ons verzekerd van een optimale sale-and-leaseback-transactie. Wij geven u een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijkheden bij een eventuele verkoop en zorgen ervoor dat we het maximale kapitaal voor u kunnen laten vrijkomen uit de verkoop.

Gedurende het hele traject staan uw belangen en wensen centraal, terwijl wij u adviseren over de verkoopprijs, de onderhoudsconditie, de rendementen en de verkoopbaarheid van het gebouw. De optimale insteek voor ons is te allen tijde om de kwaliteit en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.

De (vertrouwelijke) diensten waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn:

  • Een volledig onderbouwde business case voor u als eigenaar/gebruiker, waarin zowel de financiële-, fiscale- en juridische impact als de bouwkundige-, technische- en ruimtelijke gebruiksaspecten worden belicht.
  • Advisering en begeleiding gedurende iedere fase van het traject, van strategie en planvorming tot en met het opstellen van het volledige bouwkundige, juridische en financiële dossier.
  • Een maatwerk huurovereenkomst passend bij uw organisatiedoelstellingen en afgestemd op uw wensen, met een duidelijke toewijzing van de onderhoudskosten. Hierbij zullen ook de marktomstandigheden in acht worden genomen.
  • Het opstellen van een verkoopmemorandum en het inrichten van een dataroom.

Wij kunnen u de optimale ondersteuning bieden die u verder helpt!

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Back To Top
×Close search
Zoeken