skip to Main Content

Een actief vastgoedbeleid biedt kansen

Wij weten alles over de waarde van vastgoed. Iedere waarderingsaanvraag starten wij met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we de precieze waarderingsvraag formuleren. Zo krijgt u van ons altijd het juiste antwoord.

Ook wanneer u niet dagelijks betrokken bent bij de aan- en verkoop van vastgoed en behoefte heeft aan transactiezekerheid en transparantie, begeleiden en adviseren wij u graag gedurende het gehele proces.

Waarom?

Wij hebben veel ervaring met het analyseren, adviseren en begeleiden van de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Een gedegen analyse van alle relevante financiële, technische, juridische en fiscale aspecten van een object of portefeuille is altijd de basis voor ons advies.

Wij stellen een waarderingsmodel op waarmee wij verschillende scenario’s kunnen uitwerken, op basis hiervan doen wij suggesties en aanbevelingen. Dit kan bijvoorbeeld een plan van aanpak of strategie zijn. Indien gewenst kunnen wij het advies ook implementeren en uitvoeren.

Voordelen

Database

Onze data analisten hebben in de loop der jaren een enorme database van transacties opgebouwd, waarin zowel taxatiesgegevens als researchgegevens worden opgeslagen. Deze database is beschikbaar en wordt ingezet voor onze opdrachtgevers.

Betrouwbaar

Wij hechten sterk aan ethiek en integriteit. Troostwijk is niet gelieerd aan beleggers, investeerders en makelaars. Wij zijn een onafhankelijke partij. Onze adviezen voeren wij graag voor u uit.

RICS Regulated

Troostwijk Real Estate is RICS regulated.

 

 

 

 

 

Integrale benadering

Wij kiezen voor een integrale benadering. Na het uitvoeren van een financiële analyse van het vastgoed, wordt er ook onderzocht hoe de resultaten direct of indirect kunnen bijdragen aan het succes van uw onderneming.

Raadgevende partner

Wij zijn een exclusieve en raadgevende partner die u voorafgaand aan een adviesopdracht of aankoop- of verkoopopdracht en gedurende het gehele proces kan begeleiden en waar u als klant altijd op kunt rekenen.

Transparantie en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden en cruciaal voor een goede begeleiding.

Onderscheidend vermogen

We hebben een aanzienlijke, door de markt onderschreven, staat van dienst. Toch zijn en blijven bescheidenheid, toegankelijkheid en nuchterheid belangrijke eigenschappen van onze consultants. Ook daar willen wij ons in blijven onderscheiden.

Strategische keuze

Het verkopen van een aantrekkelijk vastgoedobject op een goede locatie is voor ons geen kunst, maar ook voor de verkoop van een verouderd leegstaand pand, staan wij voor u klaar.

Nadat de risico’s en kansen van een object of portefeuille in kaart zijn gebracht, worden er diverse scenario’s doorgerekend. Hierna kunnen we in overleg met u de juiste keuze maken.

Onze werkwijze

Facts en figures

Al onze adviezen zijn gebaseerd op een gedegen analyse en voorzien van heldere financiële onderbouwing. Verwacht van ons geen abstracte vergezichten, maar concrete en heldere suggesties die antwoord geven op de door u gestelde vraag.

Maatwerk en verder

Op basis van uw specifieke vraag met de bijbehorende vertrouwelijke informatie gaan wij voor u aan de slag. We treden daarbij op als uw raadgevende, onafhankelijke deskundige.

In overleg met u formuleren wij een antwoord op uw specifieke vraag. Daarbij leveren wij altijd maatwerk en denken we verder dan de meest voor de hand liggende oplossingen.

Risicomanager en dealmaker

We slaan voor u de juiste bruggen in de versnipperde vastgoedketen en zorgen voor samenhang in de verschillende processen en factoren. Vanuit dat startpunt gaan we de transactiewereld in en zoeken de juiste partijen om een transactie tot een succes te maken. Een transactie op maat. Wij zijn voor u een vertrouwenspersoon, risicomanager en dealmaker.

Klanttevredenheid

Troostwijk legt de lat hoog waar het gaat om de kwaliteit van haar producten. Daardoor zijn onze consultants voortdurend op zoek naar verbetering in onze dienstverlening.

Na het afronden van de opdracht nodigen wij onze opdrachtgevers uit om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek.

Back To Top
×Close search
Zoeken