skip to Main Content

Over Troostwijk Consultancy

Van onze consultants kunt u een gedegen aanpak verwachten. Zij treden op als uw raadgevende, onafhankelijke deskundige. Zij denken verder dan de gebruikelijk oplossingen, leveren maatwerk en zijn experts in onderstaande disciplines.

Business Valuations

De deskundige consultants van Troostwijk begrijpen hoe materiële en vooral immateriële activa invulling geven aan de bedrijfsstrategie, ingrijpen in het risicoprofiel en leiden tot toekomstig rendement.

Fixed Asset Reconciliaton (FARR)

De consultants hebben ruime ervaring met het opschonen van activa registers voor ondernemingen. Opgeschoonde registers voorkomen financiële, fiscale en wettelijke risico’s.

Purchase Price Allocation (PPA)

Na een overname moet vaak de betaalde prijs worden toegewezen aan de overgenomen activa en passiva. Onze consultants kennen de waarderingsmethodieken, samenhang en toepassing.

Real Estate

Onze consultants hebben ruime ervaring met het adviseren en begeleiden van de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Een gedegen analyse van een object of portefeuille is de basis voor een vastgoedadvies en/of -bemiddeling.

Risk Management

Bij consultancy denken onze mensen uitgebreid met u mee over de mogelijke risico’s die uw organisatie loopt en brengen deze in beeld, zodat eventuele ernstige gevolgen ervan beperkt worden.

Back To Top
×Close search
Zoeken