Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Troostwijk Internationaal

Over ArcaLaudis
Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Ons eigen, internationale netwerk ArcaLaudis speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit deelnemingen en exclusieve samenwerkingsverbanden van Troostwijk in economisch belangrijke gebieden in de wereld.

Act global, think local
Hoe een internationale opdracht wordt uitgevoerd is maatwerk. Soms is de samenstelling van het bedrijf zodanig dat het economisch en vakmatig verantwoord is om een vast team alle vestigingen te laten taxeren. In andere gevallen is de lokale kennis doorslaggevend en zal de partner binnen ArcaLaudis de taxatie zelfstandig uitvoeren. Als de taxatie een combinatie van lokale kennis en specifieke kennis van de opdrachtgever vereist, zal binnen ArcaLaudis een samenwerking op opdrachtniveau worden gezocht.

Internationale waardebegrippen
In alle gevallen blijft de coördinatie centraal. Dit bespaart de opdrachtgever veel tijdrovend logistiek werk en houdt de communicatie eenvoudig. Minstens zo belangrijk is echter dat de rapportages eenduidig blijven, ondanks de vele internationale methodieken en waardebegrippen. Daarmee garanderen wij dat uw vraag op de juiste wijze wordt beantwoord.

 

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

Vastgoedmarkt 3e kwartaal 2017

- 06/12/2017 -

De vastgoedmarkt liet een wisselend beeld zien in het derde kwartaal van 2017. Ondanks de goed draaiende economie bleef de vraag naar zowel kantoor-, bedrijfs- als – winkelruimte achter bij voorgaande kwartalen.

De vraag naar woningen blijft echter nog altijd toenemen met een record aantal verkopen tot gevolg. Het aanbod blijft dalen bij alle categorieën, waardoor de krapte op de markt toeneemt. Hierdoor lopen de huurprijzen weer licht op. Er is echter wel sprake van grote regionale

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 oktober 2017

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!