Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

RenoValue Partner

Wat RenoValue is
RenoValue is een 2-jarig project dat wordt gefinancierd door het Intelligent Energy Europe-programma van de Europese Unie. Het ontwikkelt een trainingstoolkit om waarderingsdeskundigen te leren in hun taxatiewerkzaamheden rekening te houden met vraagstukken op het gebied van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie en hun klanten dienovereenkomstig te adviseren. RenoValue is een internationaal samenwerkingsverband tussen: RICS, CBRE, Skanska, Troostwijk, het Karlsruhe Institute of Technology, Politecnico di Milano, Narodowa Agencja Poszanowania Energii en Business Solutions Europa.

Waarom RenoValue belangrijk is
Het gebruik van de taxatie van onroerend goed is een belangrijk onderdeel van de levenscyclus van onroerend goed: daarom dient het stimuleren van energieefficiëntie en hernieuwbare energie hier te starten. Om de markttransitie naar bijna energieneutrale gebouwen te versnellen is het van belang de businesscase voor en de waarde van duurzame gebouwen te tonen aan toekomstige kopers, verkopers, huurders en investeerders.

Wat RenoValue doet
Het project bestaat uit drie nauw met elkaar verbonden fases.

Fase 1
Deze fase bevat de analyse van de huidige uitdagingen en behoeften van de waarderingsdeskundigen en de eisen van de gebruikers van taxaties. De analyse wordt uitgevoerd door een combinatie van bureauonderzoek en zeven nationale rondetafelbijeenkomsten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Italië, België, Nederland en Zweden. De European Valuation Steering Group (EUVSG) is een groep van zes deskundigen op hoog niveau in waardebepaling, investeringen en financiën opgericht ter begeleiding en ondersteuning van RenoValue.

Fase 2
Op basis van de uitkomsten van fase 1 zal RenoValue trainingsmateriaal ontwikkelen om waarderingsdeskundigen te leren hoe zij rekening kunnen houden met duurzaamheid in hun dagelijkse waardebepalingsactiviteiten.

Fase 3
Het trainingsmateriaal wordt getest in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Italië, België, Nederland en Zweden met behulp van webinars en face-to- facebijeenkomsten voor continue beroepsmatige ontwikkeling.

Klik hier voor het persbericht "‘Valuing Sustainability’

Klik op de afbeelding voor meer informate over RenoValue.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!