Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

Over Troostwijk

Troostwijk staat voor ruim 85 jaar vakmanschap en specialisatie in integrale advisering op het gebied van het zekerstellen van waarde voor objecten, installaties, vastgoed en ondernemingen. Wij opereren in alle segmenten van zowel het bedrijfsleven, de non-profit sector als semi-overheid. Van MKB tot beursgenoteerde ondernemingen. 
Troostwijk staat vanzelfsprekend voor professionele rapportages, vervaardigd door experts en gesteund door een brede, diepgaande kennis, gedegen onderzoek en jarenlange ervaring. 
Troostwijk staat ook voor autoriteit op het gebied van waarde, in Nederland en in toenemende mate erbuiten. We werken uiteraard volgens de laatste inzichten in bedrijfseconomische- en verzekeringstaxaties, vastgoedadvies en contra-expertises. Maar autoriteit word je alleen door ervaring. En die hebben we bij Troostwijk. Al sinds 1930. 

Tot slot staat Troostwijk voor totaaloplossingen. Alle kennis die op verschillende plaatsen in de organisatie aanwezig is wordt zo nodig gebundeld, waardoor een unieke samenwerking ontstaat. Dat biedt voor onze klanten de onschatbare meerwaarde van een totaaloplossing bij één betrouwbare partner. 

Tot zover waar we voor staan. Maar het belangrijkste is dat we náást u staan als u ons nodig heeft. 

Maak een afspraak via (088) 666 66 66 voor een goed gesprek over waarde of mail ons. 

Download hier onze corporate brochure.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer

Actueel

FIRA Platform

- 07/03/2018 -

Troostwijk hecht veel waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Met het Bronzen MVO rapport van het FIRA platform maakt Troostwijk haar duurzaamheidsprestaties en toekomstplannen transparant voor belanghebbenden. FIRA is een erkend platform, waar op dit moment ruim 200 bedrijven, van MKB tot en met multinationals, zich hebben laten registreren.

Certificering

FIRA heeft al onze uitgangspunten geverifieerd en dat heeft geresulteerd tot de eerste certificering: Brons.

Lees meer

Offerte

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.

Indexcijfers (excl. btw) per 1 januari 2018

Bedrijfsinventaris Bedrijfsgebouwen Woningbouw
Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Taxaties, Contra-expertises, vastgoedadvies en risicoanalyses. Meld u nu aan!