Calamiteiten nummer

088-666 6666 dag en nacht

WOZ-beschikking

WOZ-beschikking
Een (te) hoge WOZ-waarde kan grote financiële gevolgen hebben. Troostwijk kan een WOZ-controle voor u uitvoeren.

Binnenkort ontvangt u van uw gemeente de WOZ-beschikking met daarop vermeld de WOZ-waarde van uw vastgoed. Deze WOZ-waarde vormt de grondslag voor diverse jaarlijkse heffingen zoals onder andere de onroerende zaakbelasting, inkomstenbelasting, waterschapsbelasting en vennootschapsbelasting. Wij maken u er op attent dat u aanzienlijk op uw belasting kunt besparen middels een verlaging van de WOZ-waarde. Op de website leest u meer over de WOZ-beschikking.

Offerte aanvragen?

Geinteresseerd in onze diensten?

Vraag nu een offerte aan

Troostwijk Taxaties in het kort

Sinds de start in 1930 zijn wij uitgegroeid tot één van Nederlands grootste taxatie- en expertisebureaus.

Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Groningen werken ruim 200 medewerkers dagelijks aan onze gezamenlijke missie: Het leveren van de juiste informatie en adviezen of het optimale onderhandelingsresultaat, waardoor onze opdrachtgevers de beste beslissingen kunnen nemen.


Lees meer

Internationaal

ArcaLaudis

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw volgt Troostwijk haar klanten buiten de Nederlandse landsgrenzen. Het eigen internationale taxatienetwerk dat de naam ArcaLaudis draagt, speelt hierbij een grote rol. Dit netwerk bestaat uit eigen Troostwijk vestigingen of exclusieve samenwerkingsverbanden in economisch belangrijke gebieden in de wereld.


Lees meer

Research

Onderzoek staat centraal binnen Troostwijk Taxaties.

De afdeling Research voert permanent onderzoek uit naar de ontwikkelingen en trends in de markt. Het vastleggen en verrijken van data leidt tot een bron van unieke kennis. Hiermee assisteren wij onze klanten. Het geven van gedegen, goed onderbouwde en accurate waarderingen en adviezen is van essentieel belang.


Lees meer